Download

Röntgencimle Sikişiyorum

Gönderen admin 28 Mayıs 2012 Pazartesi



Selam ben Merve, 18 yaşındayım. İstanbul Yeşilyurtta oturuyorum. Semtten de anlayacağınız gibi ailem oldukça varlıklı. Henüz yaşımın tutmamasına rağmen, ailemin onayıyla 16 yaşımda estetik ameliyatla göğüslerimi büyüttüm ve süper büyük göğüslere sahip oldum. Ailem beni her konuda rahat yetiştirdiği için, geçen yaz da bakireliğimi erkek arkadaşıma verdim. Bu yüzden seks konusunda oldukça rahatım. Boyum 1.81 m, 63 kilodayım. Vücut ölçülerim 99-62-93, kavruk tenli ve siyah saçlıyım. Anlayacağınız her erkeğin arzulayacağı cinsten bir kızım.

Anlatacağım olay 2 hafta önce gerçekleşti. YGS sonucumun belli olmasıyla, ailemin Bodrum’daki yazlığına gitmek için valizlerimi topladım. 10 gün boyunca Bodrum’daki Villamızda tek başıma tatil yapacaktım. İstanbuldan uçağa bindim ve 1 saat sonra Dalaman’a iniş yaptık. Hemen bir araç kiraladım ve Villanın yolunu tuttum. Villaya geldiğimde hemen odama çıkıp bikinimi giydim ve ilk iş olarak havuzu doldurmaya başladım. Havuz dolana kadar güneşlenmeye karar verdim ve şezlongun üzerine uzanıp bikinimin üzerini çözdüm. Memelerim bir anda dışarı fırladı. Böylece üstsüz yarım saat boyunca güneşlendim. Güneşlenirken aniden gözüm bahçe duvarlarının önündeki çalıların arasında turuncu bir şeye takıldı. Birisi beni röntgenliyordu. Hiç bozuntuya vermeden toparlanıp villanın 3. Katına çıkıp, beni dikizleyenin kim olduğunu görmeye çalıştım.

Az sonra çalıların içinden 19-20 yaşlarında, kıyafetinden çöpçü olduğu anlaşılan bir genç çıktı. Çöpçü genç, 1.85 boylarında ve beyaz tenli birisiydi. Ürkek ürkek etrafa bakınarak oradan uzaklaşıyordu. 2 haftadır sikişmemiş olmam ve hep tanımadığım biriyle sikişme tutkumdan dolayı içim bir hoş oldu. Ne yapıp edip kendimi ona siktirmeliydim. Hemen odama gidip en küçük bikinimi giydim. Hızlı ama dikkatli adımlarla aşağı indim ve yola çıkıp çöpçü genci aramaya başladım. 2 sokak ilerde yolları süpürüyordu. Hemen seslendim ve yanıma çağırdım. Biraz utanarak yanıma geldi. Ben de ona biraz yaklaştım ve memelerim çocuğun yaklaşık 30-40 cm yakınına kadar gelmişti. Çocuk gözlerini memelerimden alamıyordu. Ben de bozuntuya vermeden ona bizim Villanın bahçesini temizleyip temizleyemeyeceğini sordum. Saatine baktıktan sonra, utanarak, “Mesaim de zaten bitti, tamam, temizleyim abla!” dedi. Ben de, “Aaa, sakın bir daha abla deme bana, yaşıt sayılırız canım!” dedim. Çocuk bu lafları duyunca bir anda kızardı ve “Olur hanımefendi!” dedi.

Anlamıştım, çocuk çok saftı ve bu benim sikişme iştahımı oldukça arttırmıştı. “Ee hadi o zaman gidelim, iş başına!” dedim, Villanın yolunu tuttuk. Yolda giderken muhabbet kurmaya çalıştım, ama çocuk heyecandan doğru düzgün konuşamıyordu. Sadece adının Şükrü olduğunu söyleyebildi. Villaya geldik ve Şükrü hemen bahçenin temizliğine başladı. Ben de şezlonga uzanıp karşısında güneşlenmeye başladım. Mahsus güneşlenirken göğüs uçlarımdan birini bariz bir şekilde dışarı çıkardım. Şükrü önümde dikilmiş doğrudan göğüslerime bakıyordu ve ağzının kenarından salyasının aktığını görebiliyordum. Biraz daha eğlenmeye karar verdim ve bikinimin üstünü çözüp, üstsüz güneşlenmeye başladım. Şükrüye dönüp, “Tatlım güneş kremimi sürer misin?” dedim. Hiçbirşey demeden yanıma geldi ve eli titreyerek kremi alıp avucuna sıktı. Yine eli titreyerek karnımı ovalamaya başladı. “Şükrücüm göğüslerime de sürer misin?” dedim. Şükrünün kıpkırmızı suratı daha da kırmızılaştı ve eli memelerime yavaşça kaymaya başladı. Memelerimi kremleken daha da sert bir şekilde ovuyordu. Ama halen çok çekiniyordu. Salyaları da sel olmuş göğüslerime damlıyordu.

Artık hamle sırası bendeydi, elimi Şükrünün önüne götürdüm ve sikini hissetmeye çalıştım. Ama beklemediğim bir şey oldu, Şükrü geri çekilerek, “Ben artık bahçenin temizliğine geri döneyim!” dedi. Resmen şok oldum, daha önce hiç bir erkek beni reddetmemişti. Şükrü yeniden bahçeyi süpürmeye koyuldu. Ama asla pes etmeyecektim, yine üstsüz bir şekilde güneşlenmeye devam ettim. Çok geçmeden Şükrünün bana seslendiğini duydum. Tuvaletin yerini soruyordu. Aradığım fırsat elime geçmişti. Doğrulup, “Beni takip et canım!” dedim. Üzerimde sadece bikinimin altı vardı. Onu odamdaki tuvalete götürdüm ve Şükrü içeri girdi. Ben bikinimin altını da çıkarttım ve kapının önüne çırılçıplak dikildim, Şükrüyü beklemeye başladım. Az sonra Şükrünün kapıyı açmasıyla donakalması bir oldu. Beni öyle görünce ne yapacağını bilemedi. Gözleri bir göğüslerime, bir amıma kayıyordu.

“Şükrücüğüm, en son ne zaman sikiştin?” diye sordum. Yine kızarıp utanarak, “7 ay önce...” dedi. “Yuh be, nasıl sabrettin?” dedim. Şükrü göğüslerime bakmamaya çalışıyor, ama beceremiyordu. Önü de çadırı kurmuştu. “Göğüslerim hoşuna gitti mi Şükrücüğüm?” diyerek, göğüslerimi iki elimle destekleyerek yüzüne doğru kaldırdım. Kekeleyerek, “Çok çok güzel ve büyük memeleriniz var!” dedi. Ben de, “Ah teşekkürler Şükrücüm, ağzına alıp emmek ister misin?” diyerek bir mememi kaldırıp Şükrünün salyalı ağzına dayadım. Şükrü önce memelerimi öpmeye başladı, daha sonra da memelerimi sıkıp, somurarak, emip, yalamaya başladı. 10 dakika yaladıktan sonra, ben, “Şimdi sıra bende!” dedim ve Şükrünün önünde diz çöküp, pantolonunu ve külodunu sıyırdım. Önümde bir şaheser vardı, bembeyaz, damarsız, uzunca bir yarak önümde sallanıordu. Hemen taşaklarını avucumun içine alıp, sikini okşamaya başladım. Şükrünün yüzü yine kıpkırmızı kesilmişti. Siki elimde nerdeyse patlayacaktı, hemen ağzıma alıp emmeye başladım. 1-2 saniye sonra Şükrü elektrik verilmiş gibi titreyerek birden ağzıma patladı...

Dölleri krem gibi katıydı, güçlükle yutabildim, ama Şükrünün siki halen inmemişti. Elinden tutup yatağıma götürdüm. Sırtüstü yatırdım ve sikini iki mememin arasına alıp, adeta memelerimle sikine 31 çektim. Şükrü zevkten havalardaydı. Biraz sonra Şükrünün üzerine çıktım ve “Asıl şova hazır mısın?” dedim. Şükrü soluk soluğa, “Hazırım abla!” deyince, yüzüne bir tokat patlattım ve “Bana birdaha Abla deme, sadece aşkım de!” dedim. O da, “Peki aşkım!” dedi, ama gözleri dolmuştu. Hemen öpüp, “Beni affet aşkım!” dedim. O da, “Affettim!” dedi ve ardından memelerime yapıştı. Memelerimi ölesiye emiyordu. Ben de amımla sikine sürtünüyordum ki, birden beni üstünden alıp, yatağa yatırıp, üstüme çıktı ve sikini bir hamlede kabarmış amıma kökledi. O anda çığlığı bastım. Amıma gidip gelmeye başladığında artık benim zevk çığlıklarım Villanın içinde yankılanıyordu. Şükrü bacaklarımı omzuna alıp, daha hızlı sikmeye başlamıştı. Memelerim çılgınca ileri geri gidip geliyordu. Şükrü eğilip, çılgınca sallanan memelerimi emmeye başladı. Çok geçmeden amımda bir ılıklık hissettim, Şükrü içime patlamıştı. Ama o, benim bunun farkında olmadığımı sanarak son hız becermeye devam etti. 20 dakika sonra içime birdaha boşaldı ve üzerime yığıldı. Uzun uzun öpüşüp birbirimize sarıldık. Daha sonra kalkıp duş aldık, sonra da sahile gitmeye karar verdik.

Ama önce Şükrüyü şık bir butiğe götürüp, onu güzel bir donattım. İş elbiselerini de bagaja koyduk ve sahile indik. Sahilde sadece 2 genç vardı, 16-17 yaşlarındaydılar. Zengin piçleri ve fırlama oldukları tiplerinden belliydi. Yanımıza gelip, “Abla memelerin çok güzel!” deyip yılışmaya başladılar. Bir an Şükrüyle göz göze geldik, o da ne yapmak istediğimi anladı ve bana, “Yapma!” der gibi baktı. Ama ben etrafı kolaçan ettikten sonra, bikinimin üstünü bir hamlede yukarı sıyırdım. Gençlerin gözleri faltaşı gibi açıldı, anında memelerime yumuldular. Gençlere biraz memelerimi yalatırdıktan sonra, “Hadi çocuklar bizim Villaya gidip, daha rahat bir ortamda devam edelim!” dedim. Şükrü epey bozulmuştu, ama sesini çıkarmadı. Ve dördümüz Villanın yolunu tuttuk. 3’ü birlikte defalarca beni sikip, gençler gece saat 02:00 gibi ayrıldılar, Şükrü bende yattı. Sabah beni bir kere daha sikip, işe öyle gitti.

Bodrumda kaldığım 10 gün boyunca 3’üyle sikiştim. Ve geçen Pazartesi İstanbula döndüm. Dönmeden önce Şükrüye hizmetinden dolayı 10.000 TL nakit verdim ve 2.000 TL değerinde bir telefon aldım. Henüz 4 gün geçmesine rağmen Şükrüyü çok özledim, 2 hafta sonra tekrar Bodruma gitmeyi düşünüyorum.

0 yorum

Yorum Gönder

KAMAGRA JEL

UZUN GECELERİN ZEVKİNE VARIN

KADINLAR BÜYÜK SEVER

KADINLAR BÜYÜK SEVER
PARTNERİNİZİ ŞAŞIRTIN