Download

Bakire Kızı Sikerken Abiside Bana Soktu

Gönderen admin 21 Haziran 2012 Perşembe

Slm arkadaşlar, ben 20 yaşındayken başımdan geçen olayı anlatmak istiyorum. Hergün olduğu gibi, o gün de denize girmeye plaja gitmiştim. Denizde yüzerken bir kadınla tanıştım. Onunla epey konuştuktan, sohbet ettikten sonra, iyice sardırdık. Kadın Ankara'dan Antalya'ya macera yaşamaya gelmiş. Denizde biraz elleşip oynaştıktan sonra, onunla sevişmek istediğimi söyledim. Kadın dünden razıydı. Gece bizim evin bahçesine gittik. Ben incir ağacının dibine kilim serdim. Hemen öpüşmeye başladık. Ben bunu kilimin üzerine yatırıp, önce her yerini yaladım, göğüslerini ve amını. Sonra yarrağımı ağzına verdim, biraz yarağımı yalattıktan sonra amına soktum ve sikmeye başladım. Kadını iki saat siktikten sonra, kadın kaldığı pansiyona döndü, Yarın görüşürüz... diyerek.
Ertesi gün öğlene doğru kadının kaldığı pansiyona gittim, fakat kadın sabah erkenden pansiyondan ayrılıp Ankaraya dönmüş. Moralim bozulmuştu. Denize girmek için plaja gittim. Komşumuzun kızı (Burcu) ve abisi (Bora) da ordaydılar. Bana bakarak gülüyorlardı, neden güldüklerini anlamadım tabi. Az sonra Bora yanıma gelip, Abi dün gece karıyı nasıl siktin öyle yaa! deyip gitti. Biz sikişirken gözetlemiş yavşak! O andan itibaren Burcunun gözünün devamlı benim sikimde olduğunu farkettim. Burcu 16 yaşındaydı ve mükemmel fiziği vardı. Bazen beni azdırıyor, fakat yaşı küçük olduğu için sikemiyordum. Ama onu düşünerek bol bol 31 çekiyordum.
Birgün komşumuz bize geldi, bir haftalığına İstanbula gideceklerini, onlar yokken kızı ve oğluna gözkulak olmamı, eğer ailem izin verirse onların evinde kalmamı istediler. Bizimkiler izin verdiler, ben de Tamam. deyip kabul ettim. Birkaç parça giysimi yanıma alıp, onların evine gittim. Ertesi gün üçümüz birlikte denize yüzmeye gittik. Denizde hep birlikte hoşça vakit geçirdikten sonra evlerine döndük. Ben Burcu ile soğuk birşeyler içerken, Bora duş almak için banyoya girmişti. Uzun süre çıkmadı, benim de tuvalete gitmem gerekiyordu. Tuvaletleri banyonun yanındaydı. Tuvalete gireceğim sırada baktım Bora banyonun kapısını tam kapatmamış, merak ettim kapı aralığından içeriye bir göz attım. Duş perdesinden görebildiğim kadarıyla, Boranın duşun altında garip birşeyler yaptığını farkettim. Daha dikkatlice baktığımda ise şok oldum. İbne götüne Patlıcan sokuyordu...
Neden bilmem ama, Bora götüne Patlıcan sokup çıkarırken sikim kalktı! Yine sebebini bilmediğim bir güdüyle, kapının ağzında sikimi şortumdan çıkarıp 31 çekmeye başladım. 31 çekerken kendimden öyle bir geçmişim ki, o arada sikimde bir el daha hissettim. Burcu sessizce gelmiş, sikime sarılmış, ağzına almaya çalışıyordu. Burcuya sessizce, Ne yapıyorsun? diye sordum. Burcu da bana, Asıl sen ne yapıyorsun? diye sorarak, sikimi ağzına aldı ve emmeye başladı. Fakat tam boşalacağım sırada yalamayı bıraktı, Bu gece benimle sevişmek istiyormusun? dedi. O anda tek düşündüğüm şey boşalmaktı, Evet istiyorum! deyince, sikimi yalamaya devam etti. Kendimi tutamayıp Burcunun ağzına boşaldım. Orospu tam profosyenel karılar gibi yaladı yuttu döllerimi. Hemen toparlanıp banyonun önünden uzaklaştık ve salona geçtik.
Salonda Burcu, gece benim odama geleceğini söyledi. Ben de, Tamam. dedim. O sırada Bora banyodan çıkmış, yanımıza geldi. Hep birlikte oturduk, yemek yedik, geç vakte kadar Tv seyrettik. Sonra Burcu beni dürterek işaret verdi. Ben de, Ben yatmaya gidiyorum... diyerek kalktım. Burcu, Ben de bir duş alıp yatacam. dedi. Ben odama gittim. Aradan yarım saat geçtikten sonra odamın kapısı yavaşça açıldı, Burcu geldi üstünde bir gecelikle. İçine başka hiçbirşey giymemiş, don yok sütyen yoktu. Yeni de yıkanmış, yatağıma uzandı, benim kendisini yalamamı istedi. Ayaklarından başladım yalamaya. Sonra o kaymak gibi pembe amına geldim, yalamaya başladım. Çok geçmeden 69 pozisyonuna geçtik. O benim sikimi yalıyor, ben de onun amını yalıyordum. Burcu iki defa orgazm olup boşaldı. Beni de ağzıyla boşaltmaya çalışıyordu, fakat ben Burcuyu sikmek istiyordum. Kendisini sikmek istediğimi söylediğimde artık çok geçti, ağzına patladım. Döllerimi yaladıktan sonra kalktı, Bukadar yeter! dedi ve gitti...
Ertesi sabah kahvaltıda, Burcu hiçbirşey olmamış gibi davranıyordu. Hatta doğru dürüst konuşmadı bile benimle. Daha sonra denize gittik yine hep birlikte. Yüzerken Burcunun kolundan yapıştım, Seni sikmek için herşeyi yaparım! dedim. Herşeyi mi? diye sordu. Evet herşeyi! dedim, Ozaman bu geceye sakla hevesini! dedi. Tamam. dedim. Öğleden sonraya kadar yüzdük eğlendik ve eve döndük. Ben Burcuyla akşam yemeğini hazırlarken, Bora duş aldı geldi. Sonra Burcu duş aldı geldi. Yemekten sonra da ben duşa girdim. Duşumu alıp salona gittiğimde nerdeyse şoka giriyordum. İkisi oturmuş Pornofilim seyrediyorlardı! Orda dikildim kaldım. Şaşkınlıkla, Ne yapıyorsunuz? diye sordum. Gülerek, Seni bekliyoruz! dediler. Ben tabi birşey anlamadım, Ne oluyoruz yaa? diye sordum. Bana ne teklif etseler beğenirsiniz? Ben Burcuyu sikecekmişim, Bora da beni! Bayağı tartıştıktan sonra ben, Olmaz! Siktirmem! diyerek odama gittim.
Odamda, kendi kendime, (Hadi ben Boranın götünü siksem yine bir parça uyar, ama kendi götümü siktirmek çok ters! Asla siktirmem! diye) düşünüyordum. Bir saat sonra Burcu kapımı çaldı, Girebilirmiyim? diyerek. Gir! dedim. Orospu öyle bir giyinmişti ki, benim yarak hemen kalktı. Ne istiyorsun? diye sorduğumda, Sikini istiyorum! dedi. Abin ne olacak? dedim. Zaten o konuyu konuşmak istiyorum... Sen bana herşeyi yaparım deyince, abime seninle oral seks yaptığımızı ve sikişmek istediğimizi, anlattım. Eğer beni sikmek istiyorsan, o da seni sikmek istiyor, böylece o benim sikiştiğimi aileme söylemeyecek, ben de onu söylemeyecem, abimle anlaştık. Bana sorarsan yap derim, beğenirsin! dedi. Ne yapacağımı, ne diyeceğimi bilmiyordum. Fakat Burcunun amı da aklımdan çıkmıyordu, kabul ettim. Burcu gitti abisini getirdi...
Hepimiz soyunduk. Boranın sikini gördükten sonra tüm korkum ve telaşım geçti, çünkü siki küçücüktü! Ben Burcuyla öpüşmeye başladım, göğüslerini yalarken, Bora da benim sikimi eline alıp yalamaya başladı. Ne yaptığını sorduğumda, Biseksüel olduğunu ve yarak yalamayı da çok sevdiğini söyledi. Artık benim için hiç farketmiyordu, o anda benim aklımda sadece Burcunun küçük amını sikmek vardı. Ben Burcunun amını yalarken, Bora da benim göt deliğimi yalıyordu. Hoşuma da gitmişti doğrusu. Burcunun amı iyice ıslanmış, sikmem için yalvarıyordu. Burcunun bacaklarını ayırdım, sikimi amına sokmaya başladım. Sikimin başını içine soktuğumda, kız çığlık atmaya başladı. Kızın amı daha bakire idi, ilk defa yarak giriyordu. Dayanamıyordum, yavaş yavaş tamamını soktuktan sonra, Burcunun inlemeleri eşliğinde amını sikmeye başladım. O sırada arkamda bir ağırlık hissettim, Bora arkama geçmiş, sikini götüme dayamıştı bile. İyi ki Boranın siki küçücüktü, yine de götüme girerken az biraz acıdı. Fakat daha sonra alıştım.
Neyse, ogün ben Burcuyu beş defa siktim, Bora da beni üç defa sikti. Herşeye rağmen çok zevkliydi, hayatımda öyle gün geçirmemiştim. Bu sikişler ondan sonraki günlerde de devam etti. Artık plaja gitmiyor, sabah akşam sikişiyorduk. Ben Burcuyu, Bora beni sikmeye devam ettik. Daha sonraları ben de Borayı sikmeye başladım. Bu böyle yıllarca devam etti. Şimdi Bora yok, yurtdışına okumaya gitti. Nihayetinde ben de Burcu ile evlendim ve çok mutluyuz. Haa, unutmadan, Boranın yokluğunu Patlıcan dolduruyor artık!
Arkadaşlar bu yazıyı yazarken Burcu sikimi yalıyor, ağzına boşalmadan bana müsade edin, Burcuyu sikmem lazım! Byeeee...
3 Ayda 7 cm Penis Geliştirme - Erken Boşalma ve Ereksiyon Problemine Son

V-Pills
Bakire Kızı Sikerken Abiside Bana Soktu

0 yorum

Yorum Gönder

KAMAGRA JEL

UZUN GECELERİN ZEVKİNE VARIN

KADINLAR BÜYÜK SEVER

KADINLAR BÜYÜK SEVER
PARTNERİNİZİ ŞAŞIRTIN