Download

Halamı Sikerken Odaya Başkası Daldı

Gönderen admin 3 Haziran 2012 Pazar

Ben Melih İzmirde yaşıyorum halam Özge'de Almanyada yaşıyordu ama sonra eşinden bi kaç sorun yaşadıgı için ayrıldılar. Tam 9 senedir onu görmemiştim kuzenimin düğünü vardı orda onu gördüm o beni tanımadı ama ben onu tanıdım.
36 yaşında ince belli kalkık dik sert popolu ve gögüsleri dudaklarına kadar değen inanılmaz bir sexy halaya sahibim. 2 kızı var onlarda 15-17 yaşlarında.
Yıllar once gorudugu kücük cocuk artık yani ben taş gibi biri oldum bi bakan bi daha bakıyor bana.Neyse artık düğün başlamıştı sülalemiz birbirine çok kırgın ve küskün idi bende kuzenimi cok sevdiğim için düğüne gittim ve bütün kızlar beni kesiyordu. Orada kalkık popolu birini farkettim oynarken ayaklardan yukarı doğru bakarken birden göz göze geldik ve bana göz kırptı tualet tarafına gitmemi söyledi.
Halam yani benim yiğeni oldugunu hatırlayamayan halam benden hoslanmıstı ama ben gitmedim sonra babam akrabalara yaklasınca bende yakınlastım. Herkes beni gorunce şaşırtmıştı özelliklede halam yiğeni oldugumu ogrenince yüzü kızardı. Bronz tenli kirli sakallı geniş omuzlu ve büyük penisi pantolondan bellid olan biriyim.
Öyle beni gördü ve sıkıca sarıldı cok büyümüşsün dedi bende sessizce kulagına fısıldadım sadece büyüyen yaşım değil dedim. O da anladım ben dedi. Herkes orda oynarken o da beni kenara çekip eşinden ayrıldığını tek kaldığını falan anlattı. Elimden telimi aldı ve kendi numarasını yazdı. Düğün bittikten sonra sana mesaj atıcam taksiye biner tarif ettğim yere getirir seni taksici dedi.
Bende kimseye bişey demeden caktırmadan belli etmeden düğün bitmesini bekledim. Ama orda canım sıkıldığı icin eve geçtim saat 11-12-1 oldu hala aramadı gece saat 2ye yakınlaştı uyumaya girerken birden telefon geldi. Halam evinizin onune taksi gonderdim ona bin seni getircek dedi. Bende hemen toparlanıp kalktım.
Taksiden indim 4. katta kapıyı açık bırakmıştı ben içeri girdim ayakkabımı cıkarmadan hemen omuzlarıma bacaklarını alıp kaldırdım pembe tangası o saniyede ıslandı ve tangasını parçalayıpp amını emmeye başladımmmm.Ohhhhhhhhhh diye ses geldi birden tam 1 yıldır elime erkek eli değmiyor diye inledi. Amından sıcak ve sulu am suyu boynumdam yavaşca aşağı inmeye başlamıştı.
Sonra uzun saçlarından tutup sikimi açtırdım hemen sertçe soktum ağzına şlaaaaap diye ses geldi taşşaklardan sikimin başına kadar öyle emiyordu ki sikim sanki 10 cm daha uzadı. Halam bu siki nerde büyüttün dedi keşke eski eşimde böyle olsaydı dedi.
VE KUCAGIMA ALDIM O İLK GORDUGUMDE SİKİM KALKAN GÖTÜ GÖGSÜ YALIYORDUM VE HALAM ARTIK BENİMDİ !!!Sonra kucagıma alıp sırtını duvara dayadım amına sikimi sokmuyordum amının üstüne sürtüyordum halam ağlıyodu artık sokkkkkkk sokkkkkkkkk diye yalvarıyodu.Bundan sonra benim erkeğim olacaksın senin fahişen olucam dedi.Birden amınaa kökleyince sırtıma sıkıca sarıldı ve kucagıma alıp sertce icine girip cıkıyordum şapur şupur halamı sikiyorummmmmm. o da sırtımı cırmalıyorduu.Halam artık coşmuştu havada sikerken amından sular fışkırıyodu titreyerek boşalıyodu bende halamı alıp mutfak masasının üstüne yatırdım aldım bacakları omuza bi amı bi göt deliği emiyordummmmmm ahhhhhh ahhhhhhhhhh diye inlemeler eşliğindeee.Dolaptan dondurma çıkartım o daracık amına sürdüm ve amından o saniyede dondurma eridi bende kalın dudaklarımla öle emdiki o sırada yüzüme amından fışkırttııı gözlerime kadar halamın am suyu doludu. Yarım saat içinde 3 kez boşalmıştı..
Artık beni kimse tutamazdı amı dar olmasına ragmen 24 cm köklemiştim sertce halamı sikiyordum cok inlediği icinde bi elimi agzına sokmustum bütün parmaklarım mosmor oldu vee 1 saat gectikten sonra bende öyle bir boşaldım ki 1 litre kesin var. Kalın kalınnn döllerimi agzına boşalttım agzından fışkırdı gögüslerin arasından amına kadar gitti. Artık gece 4 olmuştu o sırada kapı çalındı bizde çırılçıplaktık birden kapıdan baktı ve kızı Melekti.
Anneeee bu ne hal dedi ikimize. Halamda ben artık dayanamadım düğünde bunla tanıstım dedi. O kızda benim kuzenim oluyordu ama almanyada dogup büyüdüğü için beni tanımıyordu. Annesine şart koydu''Ben bakireyim eğer amımı götümü yalar beni götten sikerse kimseye söylemem dedi'' Halamda kuzenimin bu teklifini hemen kabul etti artık ben halam ve kızını sikecektim.
Halamın kızı 17 yaşında olmasına ragmen 25 yasında bi kız gibi vucuda sahipti.Halamdan güzel göt ve gögüs göbeindede piercing vardı.Artık onun o daracık amını emmeye basladım halamda orda altıma gecmiş yarragımı agzına alıyordu sonra yiğenim sikimi agzına aldııı bende sonra halamın amını emiyordummmm. Melek domaldı ve göt deliğimi em sonra beni sik dedi. bende emdim superdi ve götüne sokmaya calıstım girmedi soooooook ağlasam bile sok dedi.Bende soktum sadece başı girdi ve artık onu sikiyordum icine girip cıkıyordum halamda kıskanmıştı hadi kızım götün patlıcak yeter dedi. bende daha hızlandım kuzenim amından sular fışkırmaya basladıııııııııııııııı ve oda bakire olmasına ragmen götten siktim acayip boşaldı.
Sonra annem benim üzerime yatsın bi benim götüme birde annemin amına sok dedi bende sikmeye basladım bi halama sokuyordum birde kızınaaaaaa ahhhh cok super zevk alıyordum öldüm adeta ..Halam ve kızını bi süre siktikten sonra ikiside çok boşaldı ve nakavt oldular.Sonra saat 6 ya kadar gelmişti. İkimizin arasına yatıp uyucaz oyle gideceksin dediler.Bende onları kıramadım halam ve kızının ortasında uyudum ve sabah kalkarkende onlar uyurken halamı emmeye basladım kızım görmesin görürse o da ister dedi. halamı tualette soktum. klozetin üstüne oturdum ve halamda üstüme oturdu sertce üstümde zıplıyoduuuuuuuuu ve tuallette 20 dk boyunca siktim tam 3 kez boşaldı. 36 yaşımdayım bugune kadar beni böle siken erkek olmadı dedi ve hayatında ilk kez orgazm oldugunu söyledi.Halam öğrenci oldugumu biliyordu artık sana para vericem beni sikeceksin dedi ve bu durumu kimseye acma dedi. Bende hiç ses cıkarmadım halacım artık ne zamna ne istersen kullugundayım dedim :)

3 Ayda 7 cm Penis Geliştirme - Erken Boşalma ve Ereksiyon Problemine Son
Kamagra JelHalamı Sikerken Odaya Başkası Daldı

0 yorum

Yorum Gönder

KAMAGRA JEL

UZUN GECELERİN ZEVKİNE VARIN

KADINLAR BÜYÜK SEVER

KADINLAR BÜYÜK SEVER
PARTNERİNİZİ ŞAŞIRTIN