Download

Kocamıda Sikebilirsin Dedi

Gönderen admin 21 Haziran 2012 Perşembe

Slm ben kenan!
Hikayeme geçiyorum! aslında hikayeden ziyade anı demek daha doğru olur çünkü gerçekten yaşanmıştır.
Üniversite de okurken bütün bir eğitim-öğretim yılı gayet güzel ve verimli geçerdi. ortam güzeldi, kafa dengi arkadaşların bollouğu vs bunun gibi sebeblerden dolayı çabuk geçerdi 1 yıl. fakat o yaz tatilleri yok mu hele de köydeyseniz
bundan 2 sene önce böyle sıkcı bir yaz tatilinde müzik kanallarından bir tanesine numaramı vermekle başladı herşey, bi kaç bulgaristan numarası dışında konuşulacak bi bayan aramamıştı, ertesi saatlerde bir tane daha çektim tv ye mesaj! konyalı eda adında bi bayanla konuşmaya başladık ve ilk konuşmamızda cinselliğe hemen giriş yaptık! günlerce edayla konuştuk belki size biraz tuhaf gelebilir ama telde birbirimizi tatmin ettik. eda söylediğine göre 170 boylarında balık etli sarışın evli bi hatundu! evli oduğu için o çaldırmadan aramamaya dikkat ediyordum! o da numaramı ezberlemiş teline kaydetmemişti numaramı. bi kaç ayböle konuştuk tabii bu arada yaz tatili bitmiş okullar açılmış olsa bile edaya karşı bi yakınlık hissettiğim için konuşmayı sürdürüyorduk.
birgün edayı istemeden de olsa çaldırmış bulundum, eda hemen bana geri dönüş yaptı ve telimi açtığımda ALO SEN KİMSİN KARDEŞİM BU NUMARAYI ÇALDIRIYORSUN diyen bi erkek sesiyle karşılaştım, ismini bile bilmediğim adam İBRAHİM ABİ SEN NE DİYON YA BEN KENAN diye karşılık verdim adam yanlış numara falan dese de maksat muhabbet olur diyerek ısrar ettim, alo abi bırak şimdi dümeni yşne ne işler çeviriyon falan dediğimde edanın kocası çoktan yılışmış yok yeğenim falan demeye başladı. adamı allem edip kullem edip siyasi konuşmaların içine çektim eski solculardandı. damarında devam ettim, sağcılardan falan atıp tutarken adamla bi nevi arkadaş olduk adam kenan bu benim hanımın numarası birazdan ben seni kendi cebimden arayacam dedi ve kapattı. gerçekten 1 dk bile geçmeden adam beni aradı ve kaldığımız yerden devam ettik. bu arada edanın gülümsemeleri şuh kahkahaları kulağıma kadar geliyordu. yenge ii eğleniyo abi diye raya girdim o hep öyledir istersen biraz konuş falan deyince olur dedim! yalandan edaya kendimi tanıttım, eda da kendinidaha sonra bi yarım saat daha adamla konuştuk ve konuşmayı bitirdik! her zaman görüşmek isteiğini söyleyin abi ben sizin gibi güzel bi çiftle her zaman konuşurum deyince adam aldın tabi hatunun numarasını bari rahatsız etme flan dedi gülerek abi gündüz onunla gece seninle diyerek gülüştük.!
ertesi gün eda sen ne kadar tuhaf bi insansın, bizim gıcık adam gece istersem seninle konuşabileceğimi ii birine benzediğini ne de olsa uzak olduklarını ararsa fazla uzatmamk şartıyla konuşabileceğini söylemiş. eda sevinçten havalar uçuyordu! teline numaramı adımla bile kaydetmişti, ertesi gece maç muhabbeti yaptık, ve sonra edayla konuşmamızı sordu ben gayet medeni bi insan olduğu için ahmet abiyi tebrik ettim. havadan sudan konuştuk flan dedim! yaklaşk bi hafta boyunca hergün konuştuk! gündüz edayla akşam kocasıyla
bi zaman sonra işi iyice yavşaklığa vurup abi yenge senden şikayetçi ilgilenmiyomuşsun falan dediğimde sen ne güne ilgilen o zaman yengenle falan dedi. yok abi cinsel anlamda deyince 2 erkek olsa bile yetmez buna falan deyince hem eda hem ben bayağı gülmüştük. inat eedip abi ben yengeye yeterim aslında falan gibi bi cümle döküldu dudaklarımdan. adam gel konyaya denemesi beddava falan deyince abi dalga geçmiyon di mi faln demiş arada kalmıştım! ahmet abi gel oğlum ne zamndır konuşuyruz bi yüzünü göürürüz falan demişti! bende 4 gün sonra hafta sonu gelebileceğimi söyledim, evlerinde kalacaktım olacaklar belliydi! konya merkezden telefon yardımıyla ahmet abi beni aldı! yarım saatlik bi yolculuktan sonra ufak ama çook sirin bi eve geldik içeriye girerken kalbim yerinden atacaktı eda kalçalarını ortaya çıkaran bi etek üstüne göğüslerini ortaya çıkaran bi bluz giymişti! nefesimi tutup yanağından öperken eda hafifce pantolonumun önünü okşadı kocası edanın bu hareketini görmemişti! içeri geçtikten sonra eski resimlerini flan geitrdi ahmet abi, orta boylu uzun saçlı siyah beyaz resimlere bakıyorduk bu arada eda 28 kocası ise 44 yasında idi!
yemekler masaya koyulurken ellerimi yıkamak için lavaboyu sormah transuştum ahmet abiye! ahmet abi önde ben arkada lavaboya geldik ben ellerimi yıkarken ahmet bi anda pantolonumun üzerinden yarağımı tuttu, ohooooo bu sulak yerde büyümüş belli falan derken eda içerden ahmet rahat bırak kenanımı diyordu ahmet benden önce içeri gitmiş aletimin büyüklüğünü karısına anlatmaya başlamıştı bile!
gülerek içeri geldiğimde önce yemeklerimizi yedik, sonra eda ben şimdi geliyorum deyip yanımızdan ayrıldı! 10 dk sonra simsiyah transparan kalçalrını hemen üzerinde bi gecelikle içeri girıdiğinde eeeee görecez bakalım kenan bey, 2 kişi bu karının hakkından gelecek mi deyişi beni kendime getirdi gülerek ben bu güzelliği tek başıma da yerim ahmet deyip, ayağa kalktım ve sırıtarak bizze bakan edanın belinden çeip dudaklarını emmeye başladım! ahmet çivili gbi koltukta oturuyordu ben karısının kalçalarını yoğuruyor gerdanını emiyor, yarağımla amında baskı kuruyordum!
edayı kendime çekerek koltuğa oturdum ve eda da üstüme çıkıp kucağıma çıktı! bi yandan göğüslerini yalıyordum edanın bu arada eda da boş durmuyor kalçalarını kıvırken yanıbaşında olan kocasının aletini elleriyle okşuyordu! edayı üzerimden atıp ayağa kalktıp ve bir çırpıda çırılçıplak kaldım, eda benim ve kocasının elinden tuturak haydi kocalarım odamıza gidelim dedi ve sessizce yatak odasına geçtik! lila rengi ağırlıklı olarak renklendirilmiş oda gerçekten insanın arzularını kabartıyordu!
yatağa ahmet abiyle bizi yan yana oturtan eda ahmetin de sikini çıkarıp iki yarağı eline alıp okşmaya başladı, gözleri parlıyordu! daha sonra sesszce ağzına aldı yarağımı ama hepsini alamıyordu, ahmetinki ise edanın ağzında kayboloyordu biraz daha yaladıktan sonra kendini yatağa bıraktı ve yanıyorum söndürün diye inlemeye başladı ben ani bi hareketle bacaklarının arasındaki yerimi aldım ahmette edaya yarağını sunmuştu, ben edanın sarı tüylerle kaplı amcığını yalarken eda bacaklarıyla kafamı sıkıştırıyordu farkında olmadan ellerimde bacaklarını aralayınca resmen çıldırıyor yatakta kıvranıyordu!
bi ara ahmete baktığımda onun beni süzdüğünü gördüm, ve gözleriyle edanın amını işaret ederek hadi gir diyordu, yarağımı hiç ıslatmadan bi çırpıda içine girdim eda gözleri faltaşı gibi açılmış bi şekilde YAKTIN KENAN, YAKTIN AMCIĞIMI diyordu! hiç aldırmadan bacaklarını ayırıp içine sokmaya devam ettikçe OFFFF HARİKASIN ERKEĞİM, AHMET GÖRÜYO MUSUN NE GÜZEL SİKİYO KARINI diyordu! ahmet o sırada bu laflardan etkilenmiş olacak ki hırlayarak edanın ağzına boşaldı edanın dudaklarından taşan damlaları ise bir an için farkettim ki ahmet bey eme eme temizledi karşımda sınıf tanımayam bi çift vardı!
eda-ahmet öpşmesi btince eda kızgın gözlerle ahmete bakıp ama çabuk boşaldın şimdi heemen kalkmaz bu diye sitem edince ahmet sırıtarak bende sizi izlerim karıcım dedi! eda bana dönüp SİK KENAN, SİK KARI NASIL SİKİLİR GÖRSÜN GAVAT FALAN deyince ben daha da sert girip çıkmaya başladım, ahmet bi ara su içmeye gidince götümden sik beni diye fısıldadı kulağıma eda! ahmet geldiğinde edayı domaltıp arkasına geçtim! ahmette inik sikiyle oturduğu yerden kalkıp yanımıza geldi! ben yine yarağımı edanın amcığına gömdüm, tempolu bi şekilde pompalarken ahmet gelip karısının kalçalarını ayırdı ve götüne büyük bi tükürük bıraktı, ve baş parmağıyla karısnın arka deliği ile oynayama başladı!
eda ahmetin bu davranışından rahatsız olmuştu, orayı kenan açacak ezik deyip sırıttı bende ahmeti geir plana atmak için birazz daha doğruldum ve edanın beline doğru yaslanıp edayı sikmeye devam ettim! bazen o kadar hızlanıyordum ki yarağım edanın amından çıkıyordu, bi kaç sefer böle olduktan sonra alttan ahmetin yarağımı karısının amından çıkınca kendisinin soktuğunu farkeettim! EDA DA FARKETİMİŞ OLACAK Kİ KENDİ ELLERİNLE SİKTİRİYORSUN KARINI HA deyip kahkahayı patlattı!biraz daha amından siktikten sonra ahmetn masajıyla iyice gevşemiş olan arka deliğine getirdim yarağımı, eda SİK KOCAM OL, ERKEĞİM OL, BOZ GÖTÜMÜ diye ne dediğini bilmeden sayıklıyordu, yarağımı edanın götüne getirip yavaşça bastırdım dişlerini sıkarak bir KENANNNN deiğişi vardı ki anlatamam arkadaşlar, yarağa alışan götü iyice kendini salınca git gel yapmaya başladım, bi kaç dakika da ordan siktikten sonra edaya boşalacağımı söyledim, eda hala sikiyle oynayan kocasına kafası çevirerek NEREME BOŞALSIN ERKEĞİM SÖYLE PEZEVENK deyince ahmet bana dönüp yüzüne boşal diye fısıldar gibi söyledi! bende edanın içinden çıkıp yüzüne doğru yaklaşıp iliklerime kadar yüzüne boşaldım!
eda boşalmam bittikten sonra GEL KOCACIM diyerek ahmeti çağırdı ve yüzüne bıraktığım döllerimi öpmesini söyledi, ahmet karısının üstüne eğiliğ onu öperken ben komidinin üzerinde ki sigaradan bir tane yaktım, ahmet kafasını kaldırdığında bıyıkları bembeyaz döl içindeydi lavaboya gidince eda başını göğsüme koyup İSTERSEN KOCAMI DA SİK diye fısıldadı! niye sen yoruldun mu diye sorduğumda endash eda: sen de bu yarak varken ben hayatta seni yalnız bırakıp yorulamam ama bi duş alalım dedi, ahmetin gelmesi de gecikmişti! el ele banyoya geçerken ahmeti bir eliyle 31 çekip diğeriyle de götüyle oynamasına şahit olduk, bizi görünce hemen elini arkadan çekti, edayla yanından geçerken sırtına vurup merak etme abi bu gece değil ama bi gün o götünü sikecem ama kıllarını kesmen lazım dedim! banyoya girdik suyun altında edayı duvar fanyanslarına dayayayıp tekrar siktim! o gece eda defalarca boşaldı 4 kez de ben boşaldım, ahmet bi ara edanın gözleri kapalı kısık sesle inlerken yarağımı ağzına almaya çalıştı, gece boyunca sikini kaldıramadı en son saatte baktığımda 4.17 falandı. 2 gece yanlarında kaldım 2 gece boyunca çoğunlukla yalnız olmak üzere edayı siktim
3 Ayda 7 cm Penis Geliştirme - Erken Boşalma ve Ereksiyon Problemine Son
Kamagra JelKocamıda Sikebilirsin Dedi

0 yorum

Yorum Gönder

KAMAGRA JEL

UZUN GECELERİN ZEVKİNE VARIN

KADINLAR BÜYÜK SEVER

KADINLAR BÜYÜK SEVER
PARTNERİNİZİ ŞAŞIRTIN