Download

Üniversite Hocamla Sikiştim

Gönderen admin 3 Haziran 2012 Pazar

Küçüklükten beri her zaman kendimden büyük kadınlara sempatim olmuştur ve onlar her zaman beni kendilerine çekmiştir.Bu alışganlıgım büyüdükçe ilişkilerimede yansıdı.Ege üniversitesinde iletişim fakültesi içinde bir fakültede okumaktayım ve renkli ve güzel bir ortama sahibim. Ama beni çıldırtan sadece bir kadın var bu üniversite Meltem hocam.Yani ayak parmaklarından dudaklarına kadar yalamayı emmeyi hep hayal etmişimdir. Akrep burcu oldugm icin istediğimide koparırım her zaman sahip olurum.Herkesten fazla ilgi gösteriyordum hocama cünkü ona sahip olmalıydım o ise yeni evlenmişti eşide askeriyede yüksek bir görevdedi.Ben bütün riskleri göze alıp o kadına sahip olmalıydım. Her ders zamanı gizli gizli gözleri gülerek bana bakışlarından hisseder gibiydim.
Artık dayanamaz oldum ders çıkışlarında gerekli gereksiz şeyleri sorarken birden samimi oldum. O da artık dayanamadı ne zaman ne problemin olsa numaramdan ulaşabilirsin dedi. Bende bu duruma çok sevinip ümitlendim.O sıralar biraz rahatsızlanmıştım 3 gün derse gidemedim sonra düzeldim.Derse gideceğim gün gecesi birden mesaj geldi Meltem hocadan^''Selam Melih ben Meltem hocan sen gelmedin 1 kaç gündür ne haldesin diye sordum dedi. Bende ona sizi duymak cok zevk verici dedim. Aramızdaki muhabbet artık telde baska yerlere kaymıştı şok olmuştum neyse ertesi gün derse geldik hiç bişey olmamış gibi yine devam etti.
Bende radio studiosunda akşamüstü herkesin evine gittiği zaman onu orda gördüm ve kapıyı kitledim içerden hiç sorgusuz sualsız elindeki kağıtları fırlattı ve hemen dudaklarımı kanatırcasına emdi ve 1 elide kocaman sikimdedi.Bana kulagıma birden fısıldadı işte bu anı kaç aydır bekliyosun dedi.
Dayanamadım uzun sarı saclarından tutup şlaap diye yarragımı agzına soktum. Ole emiyordu ki taşşaklarıma kadar emiyodu.Sonra bende direk çalısma masasının üstüne onu uzatıp eteği altına girdim artık hayalini kurdugum amcıgı emicem. ve birden emmeye basladım kırmızı tangasını parçaladımmmm amını emerkende 2 elimlede gögsünü oksuyordum. Amından sular fışkırıyordu.
Daha sonra ise bende amının üstünde yarragımı sürtmeye basladım klitorsinden ateş fışkırıyodu adeta. Bende inat olsun diye sokmuyordum o ise aglıyodu sok sok bende inat ettim ama sokmadım bi süre üstüne sürttüm ardından yüzüme fışkıran am suyunu gelip suratımı yaladı bende dayanamadım artıkO SICACIK DARACIK AMCIGINA ÖYLE GİRDİM Kİ.inanılmaz bir inleme vardı artık hocamı sikiyordum ve o da acayip inliyordu altımda. Sonra sen uzan üstüne cıkıcam dedi bende uzandım ve inanılmaz derece üstümde sertce zpılıyodu. Daha sonra hep hayatı boyunca götten sikişmek istediğini soledi.
BENDE HİÇ durmadan aynı anda amını göt deliğini emiyordummmmm vakum gibi amı içime cekiyodum. Kremler falan aldık başını bile alamadıo zaman kökle amıma diye haykırdı.Meltem hocamı domaltmış saclarından asılmıştım sertce icine girip cıkıyorummm daha sonra jokey duruşu yaparak üstüne oturmuş amına köklüyordum ikimizde ucuyoduk . Daha sonra kucagıma aldım ve amını emdim bi süre sonra kucakta kökledim amına havada titreyerek boşalttım hocamı o da birden gözlerinden yaş süzüldü bu yaşıma kadar ilk defa boşaldım orgazm oldum dedi.
Artık bende bütün hevesimi aldım hocam artık bana aitti.Bu durumu asker eşinden sakladıgını dedi. Ondan hoşlanmadıgını söledi bundan sonra hiç bir sınavda kalmayacagımı ve onu sikersem hepsinden gececğimi söyledi.Şu anda 3. sınıfım 1 sene sonrada ne olur bilinmez.
Artık 39 yaşındaki Meltem hocamla süper bi ikiliyiz amı cok super dar ve sulu olması beni her düşündüğümde çıldırtıyor.

3 Ayda 7 cm Penis Geliştirme - Erken Boşalma ve Ereksiyon Problemine Son
Kamagra JelÜniversite Hocamla Sikiştim

0 yorum

Yorum Gönder

KAMAGRA JEL

UZUN GECELERİN ZEVKİNE VARIN

KADINLAR BÜYÜK SEVER

KADINLAR BÜYÜK SEVER
PARTNERİNİZİ ŞAŞIRTIN