Download

Kocamıda Sikebilirsin Dedi

Gönderen admin 21 Haziran 2012 Perşembe 0 yorum

Slm ben kenan!
Hikayeme geçiyorum! aslında hikayeden ziyade anı demek daha doğru olur çünkü gerçekten yaşanmıştır.
Üniversite de okurken bütün bir eğitim-öğretim yılı gayet güzel ve verimli geçerdi. ortam güzeldi, kafa dengi arkadaşların bollouğu vs bunun gibi sebeblerden dolayı çabuk geçerdi 1 yıl. fakat o yaz tatilleri yok mu hele de köydeyseniz
bundan 2 sene önce böyle sıkcı bir yaz tatilinde müzik kanallarından bir tanesine numaramı vermekle başladı herşey, bi kaç bulgaristan numarası dışında konuşulacak bi bayan aramamıştı, ertesi saatlerde bir tane daha çektim tv ye mesaj! konyalı eda adında bi bayanla konuşmaya başladık ve ilk konuşmamızda cinselliğe hemen giriş yaptık! günlerce edayla konuştuk belki size biraz tuhaf gelebilir ama telde birbirimizi tatmin ettik. eda söylediğine göre 170 boylarında balık etli sarışın evli bi hatundu! evli oduğu için o çaldırmadan aramamaya dikkat ediyordum! o da numaramı ezberlemiş teline kaydetmemişti numaramı. bi kaç ayböle konuştuk tabii bu arada yaz tatili bitmiş okullar açılmış olsa bile edaya karşı bi yakınlık hissettiğim için konuşmayı sürdürüyorduk.
birgün edayı istemeden de olsa çaldırmış bulundum, eda hemen bana geri dönüş yaptı ve telimi açtığımda ALO SEN KİMSİN KARDEŞİM BU NUMARAYI ÇALDIRIYORSUN diyen bi erkek sesiyle karşılaştım, ismini bile bilmediğim adam İBRAHİM ABİ SEN NE DİYON YA BEN KENAN diye karşılık verdim adam yanlış numara falan dese de maksat muhabbet olur diyerek ısrar ettim, alo abi bırak şimdi dümeni yşne ne işler çeviriyon falan dediğimde edanın kocası çoktan yılışmış yok yeğenim falan demeye başladı. adamı allem edip kullem edip siyasi konuşmaların içine çektim eski solculardandı. damarında devam ettim, sağcılardan falan atıp tutarken adamla bi nevi arkadaş olduk adam kenan bu benim hanımın numarası birazdan ben seni kendi cebimden arayacam dedi ve kapattı. gerçekten 1 dk bile geçmeden adam beni aradı ve kaldığımız yerden devam ettik. bu arada edanın gülümsemeleri şuh kahkahaları kulağıma kadar geliyordu. yenge ii eğleniyo abi diye raya girdim o hep öyledir istersen biraz konuş falan deyince olur dedim! yalandan edaya kendimi tanıttım, eda da kendinidaha sonra bi yarım saat daha adamla konuştuk ve konuşmayı bitirdik! her zaman görüşmek isteiğini söyleyin abi ben sizin gibi güzel bi çiftle her zaman konuşurum deyince adam aldın tabi hatunun numarasını bari rahatsız etme flan dedi gülerek abi gündüz onunla gece seninle diyerek gülüştük.!
ertesi gün eda sen ne kadar tuhaf bi insansın, bizim gıcık adam gece istersem seninle konuşabileceğimi ii birine benzediğini ne de olsa uzak olduklarını ararsa fazla uzatmamk şartıyla konuşabileceğini söylemiş. eda sevinçten havalar uçuyordu! teline numaramı adımla bile kaydetmişti, ertesi gece maç muhabbeti yaptık, ve sonra edayla konuşmamızı sordu ben gayet medeni bi insan olduğu için ahmet abiyi tebrik ettim. havadan sudan konuştuk flan dedim! yaklaşk bi hafta boyunca hergün konuştuk! gündüz edayla akşam kocasıyla
bi zaman sonra işi iyice yavşaklığa vurup abi yenge senden şikayetçi ilgilenmiyomuşsun falan dediğimde sen ne güne ilgilen o zaman yengenle falan dedi. yok abi cinsel anlamda deyince 2 erkek olsa bile yetmez buna falan deyince hem eda hem ben bayağı gülmüştük. inat eedip abi ben yengeye yeterim aslında falan gibi bi cümle döküldu dudaklarımdan. adam gel konyaya denemesi beddava falan deyince abi dalga geçmiyon di mi faln demiş arada kalmıştım! ahmet abi gel oğlum ne zamndır konuşuyruz bi yüzünü göürürüz falan demişti! bende 4 gün sonra hafta sonu gelebileceğimi söyledim, evlerinde kalacaktım olacaklar belliydi! konya merkezden telefon yardımıyla ahmet abi beni aldı! yarım saatlik bi yolculuktan sonra ufak ama çook sirin bi eve geldik içeriye girerken kalbim yerinden atacaktı eda kalçalarını ortaya çıkaran bi etek üstüne göğüslerini ortaya çıkaran bi bluz giymişti! nefesimi tutup yanağından öperken eda hafifce pantolonumun önünü okşadı kocası edanın bu hareketini görmemişti! içeri geçtikten sonra eski resimlerini flan geitrdi ahmet abi, orta boylu uzun saçlı siyah beyaz resimlere bakıyorduk bu arada eda 28 kocası ise 44 yasında idi!
yemekler masaya koyulurken ellerimi yıkamak için lavaboyu sormah transuştum ahmet abiye! ahmet abi önde ben arkada lavaboya geldik ben ellerimi yıkarken ahmet bi anda pantolonumun üzerinden yarağımı tuttu, ohooooo bu sulak yerde büyümüş belli falan derken eda içerden ahmet rahat bırak kenanımı diyordu ahmet benden önce içeri gitmiş aletimin büyüklüğünü karısına anlatmaya başlamıştı bile!
gülerek içeri geldiğimde önce yemeklerimizi yedik, sonra eda ben şimdi geliyorum deyip yanımızdan ayrıldı! 10 dk sonra simsiyah transparan kalçalrını hemen üzerinde bi gecelikle içeri girıdiğinde eeeee görecez bakalım kenan bey, 2 kişi bu karının hakkından gelecek mi deyişi beni kendime getirdi gülerek ben bu güzelliği tek başıma da yerim ahmet deyip, ayağa kalktım ve sırıtarak bizze bakan edanın belinden çeip dudaklarını emmeye başladım! ahmet çivili gbi koltukta oturuyordu ben karısının kalçalarını yoğuruyor gerdanını emiyor, yarağımla amında baskı kuruyordum!
edayı kendime çekerek koltuğa oturdum ve eda da üstüme çıkıp kucağıma çıktı! bi yandan göğüslerini yalıyordum edanın bu arada eda da boş durmuyor kalçalarını kıvırken yanıbaşında olan kocasının aletini elleriyle okşuyordu! edayı üzerimden atıp ayağa kalktıp ve bir çırpıda çırılçıplak kaldım, eda benim ve kocasının elinden tuturak haydi kocalarım odamıza gidelim dedi ve sessizce yatak odasına geçtik! lila rengi ağırlıklı olarak renklendirilmiş oda gerçekten insanın arzularını kabartıyordu!
yatağa ahmet abiyle bizi yan yana oturtan eda ahmetin de sikini çıkarıp iki yarağı eline alıp okşmaya başladı, gözleri parlıyordu! daha sonra sesszce ağzına aldı yarağımı ama hepsini alamıyordu, ahmetinki ise edanın ağzında kayboloyordu biraz daha yaladıktan sonra kendini yatağa bıraktı ve yanıyorum söndürün diye inlemeye başladı ben ani bi hareketle bacaklarının arasındaki yerimi aldım ahmette edaya yarağını sunmuştu, ben edanın sarı tüylerle kaplı amcığını yalarken eda bacaklarıyla kafamı sıkıştırıyordu farkında olmadan ellerimde bacaklarını aralayınca resmen çıldırıyor yatakta kıvranıyordu!
bi ara ahmete baktığımda onun beni süzdüğünü gördüm, ve gözleriyle edanın amını işaret ederek hadi gir diyordu, yarağımı hiç ıslatmadan bi çırpıda içine girdim eda gözleri faltaşı gibi açılmış bi şekilde YAKTIN KENAN, YAKTIN AMCIĞIMI diyordu! hiç aldırmadan bacaklarını ayırıp içine sokmaya devam ettikçe OFFFF HARİKASIN ERKEĞİM, AHMET GÖRÜYO MUSUN NE GÜZEL SİKİYO KARINI diyordu! ahmet o sırada bu laflardan etkilenmiş olacak ki hırlayarak edanın ağzına boşaldı edanın dudaklarından taşan damlaları ise bir an için farkettim ki ahmet bey eme eme temizledi karşımda sınıf tanımayam bi çift vardı!
eda-ahmet öpşmesi btince eda kızgın gözlerle ahmete bakıp ama çabuk boşaldın şimdi heemen kalkmaz bu diye sitem edince ahmet sırıtarak bende sizi izlerim karıcım dedi! eda bana dönüp SİK KENAN, SİK KARI NASIL SİKİLİR GÖRSÜN GAVAT FALAN deyince ben daha da sert girip çıkmaya başladım, ahmet bi ara su içmeye gidince götümden sik beni diye fısıldadı kulağıma eda! ahmet geldiğinde edayı domaltıp arkasına geçtim! ahmette inik sikiyle oturduğu yerden kalkıp yanımıza geldi! ben yine yarağımı edanın amcığına gömdüm, tempolu bi şekilde pompalarken ahmet gelip karısının kalçalarını ayırdı ve götüne büyük bi tükürük bıraktı, ve baş parmağıyla karısnın arka deliği ile oynayama başladı!
eda ahmetin bu davranışından rahatsız olmuştu, orayı kenan açacak ezik deyip sırıttı bende ahmeti geir plana atmak için birazz daha doğruldum ve edanın beline doğru yaslanıp edayı sikmeye devam ettim! bazen o kadar hızlanıyordum ki yarağım edanın amından çıkıyordu, bi kaç sefer böle olduktan sonra alttan ahmetin yarağımı karısının amından çıkınca kendisinin soktuğunu farkeettim! EDA DA FARKETİMİŞ OLACAK Kİ KENDİ ELLERİNLE SİKTİRİYORSUN KARINI HA deyip kahkahayı patlattı!biraz daha amından siktikten sonra ahmetn masajıyla iyice gevşemiş olan arka deliğine getirdim yarağımı, eda SİK KOCAM OL, ERKEĞİM OL, BOZ GÖTÜMÜ diye ne dediğini bilmeden sayıklıyordu, yarağımı edanın götüne getirip yavaşça bastırdım dişlerini sıkarak bir KENANNNN deiğişi vardı ki anlatamam arkadaşlar, yarağa alışan götü iyice kendini salınca git gel yapmaya başladım, bi kaç dakika da ordan siktikten sonra edaya boşalacağımı söyledim, eda hala sikiyle oynayan kocasına kafası çevirerek NEREME BOŞALSIN ERKEĞİM SÖYLE PEZEVENK deyince ahmet bana dönüp yüzüne boşal diye fısıldar gibi söyledi! bende edanın içinden çıkıp yüzüne doğru yaklaşıp iliklerime kadar yüzüne boşaldım!
eda boşalmam bittikten sonra GEL KOCACIM diyerek ahmeti çağırdı ve yüzüne bıraktığım döllerimi öpmesini söyledi, ahmet karısının üstüne eğiliğ onu öperken ben komidinin üzerinde ki sigaradan bir tane yaktım, ahmet kafasını kaldırdığında bıyıkları bembeyaz döl içindeydi lavaboya gidince eda başını göğsüme koyup İSTERSEN KOCAMI DA SİK diye fısıldadı! niye sen yoruldun mu diye sorduğumda endash eda: sen de bu yarak varken ben hayatta seni yalnız bırakıp yorulamam ama bi duş alalım dedi, ahmetin gelmesi de gecikmişti! el ele banyoya geçerken ahmeti bir eliyle 31 çekip diğeriyle de götüyle oynamasına şahit olduk, bizi görünce hemen elini arkadan çekti, edayla yanından geçerken sırtına vurup merak etme abi bu gece değil ama bi gün o götünü sikecem ama kıllarını kesmen lazım dedim! banyoya girdik suyun altında edayı duvar fanyanslarına dayayayıp tekrar siktim! o gece eda defalarca boşaldı 4 kez de ben boşaldım, ahmet bi ara edanın gözleri kapalı kısık sesle inlerken yarağımı ağzına almaya çalıştı, gece boyunca sikini kaldıramadı en son saatte baktığımda 4.17 falandı. 2 gece yanlarında kaldım 2 gece boyunca çoğunlukla yalnız olmak üzere edayı siktim
3 Ayda 7 cm Penis Geliştirme - Erken Boşalma ve Ereksiyon Problemine Son
Kamagra JelKocamıda Sikebilirsin Dedi

Geçen hafta, karımla seks yaşamına bakışımı değiştiren bir şeyler oldu. Karım Suzan, otuz yaşında 1.70 boyunda, kahverengi saçlı, mavi gözlü bir kadındır. Standart, 94 61 92 vücut ölçüleri vardır ve bebek yüzlüdür. Türkiye genelinde kitap, kırtasiye ve müzik cd ve kasetleri satan bir mağazalar zincirinin İzmir şubesinde müdür olarak çalışmaktadır. İşi nedeniyle çoğunlukla muhafazakar giyinir ve işinde öyle davranır.
Karım normalde 9-5 çalışır. Ama geçen Cuma günü, yardımcılarından biri arayıp hasta olduğunu, gelemeyeceğini söyleyince onun işlerini de yapması ve mağazanın kapanışına kadar orda kalması gerekti. Mağaza evimize beş dakika uzaklıktadır. Saat on olup da dönmeyince merak ettim. Zira iş yeri saat dokuzda kapanıyordu. Defalarca mağazayı aradım ama karımın telefonu sürekli meşguldü. Sanırım telefon açık kalmıştı. Bu beni oldukça sinirlendirmişti, bir terslik olup olmadığını öğrenmek için mağazaya gitmeye karar verdim. Karımın yedek anahtarlarını da yanıma alıp arabama atlayıp yola koyuldum.
Mağazanın otoparkına vardığımda, karımın arabasından başka iki araba daha olduğunu gördüm. Bunların dışında otopark bomboştu. Ön kapıya doğru yöneldim. Fakat arkadaki ofislerin biri dışında bütün lambalar söndürülmüştü. Kapıyı kontrol ettim, kilitliydiler. Ben de Suzan nın anahtarlarını sırayla denedim. Uzun sürmeden de buldum ve açıp içeri girdim.
İçeri girince, arkadan kısık sesli konuşmalar duydum. Merakla, parmaklarımın ucuna basarak, sesin geldiği yöne doğru gittiğimde, hayatımın en büyük sürprizi ile karşılaştım!!!
Karım, külotu yerde, etekleri beline kadar toplanmış, bluzu göbeğine kadar açılmış, masanın üzerinde bacakları ayrık şekilde yatıyordu. Telefonla birlikte, masanın üzerindeki evraklar da yerlere saçılmıştı. Onaltı onyedi yaşlarında genç bir çocuk, dizleri üzerine çökmüş, karımın iyice açılmış amını yalıyordu. Aynı anda, yine aynı yaşlarda tamamen soyunmuş bir başka çocuk da, yarrağını karım Suzan nın ağzına sokuyordu.
İlk tepkim, içeri dalıp, o iki hergeleyi karımın üzerinden çekip, döverek dışarı atmayı istemek oldu. Ama, birazdan anladım ki karım bir kurban değil, aksine olaya aktif katılan birisi...
Orada öyle dikilip onları izlerken, nefes alış verişlerim arttı, kalbim hızla çarpmaya ve sikim sertleşmeye başladı. Kahretsin, karımın bu iki yeni yetmeye vermesini izlemekten hoşlanmıştım.
Beni görmelerine fırsat vermeden, daha kuytu bir yere geçerken, amı yalayan çocuğun pantolonunu ve külotunu çıkararak, karımın sırılsıklam olmuş amına, sikini sokmaya başladığını gördüm. Çocuk kaygan amcığın içinde gidip gelirken, karımın dudaklarından, bildik, orgazma yaklaştığını belli eden sesler dökülmeye başladı. Bu arada Suzanı ağzından besleyen çocuk masanın üstüne çıktı ve amını siken çocuğa uyum sağlayarak, ağzını sikmeye başladı.
Birden ön kapıyı açık bıraktığımı hatırladım. Çabuk ama sessizce gidip kapıyı kilitledim. Geri döndüğümde, Karımın amını siken çocuk, Suzan nın geniş kalçalarını yakalamış ve işine aynen devam ediyordu. Ancak sokuş hızının çabukluğundan boşalmak üzere olduğu da anlaşılıyordu. Son darbede, Suzan nın aşk tüneline tamamen soktu ve zevkle titreyen vücudundan, spermlerini içine boşalttı. Karım taze spermleri içinde hissedince, orgazm çığlıklarıyla çırpınmaya başladı. Nefes alması sıklaştı, zevkle hırıldamaya ve inlemeye başladı. Yukarıdaki çocuk, sikini karımın ağzından çıkardığında, aşağıdaki çocuk, aynı pozisyonda sikini karımın amının dibine kadar gömmüş, karımın amının onu emerek kurutmasıyla, orgazmın son zevklerini titreyerek yaşamaya devam ediyordu. Yukarıdaki çocuk, masadan aşağı indi ve diğerini dirseğiyle kenara iterek, karımı pompalama pozisyonuna geçti. Birkaç gel gitten sonra o da boşaldı. Çocuk yumuşamış aletini karımın amından dışarı çekince, kıvamlı beyaz bir damla sperm içeriden aşağıya doğru sızdı. Sonra her ikisi de bir adım geri çekilerek, karımın amını dolduran ve onu doyuran ******larını gururla gösterdiler. Karımın iyice ayrılmış, sperm ve ***** suyunun karışımı ile parlayan pembe amcığını seyretmek beni aşırı derecede tahrik etmişti. Kameram yanımda olmadığı için üzülmüştüm.İki delikanlının yardımıyla karım masadan kalktı ve yere halının üzerine indi. Çocuklardan biri de bluz ve eteğini çıkarmada ona yardım etti. Sonra karımı yüzüstü, karnının üzerine döndürdüler. Sonra hafifçe kalçalarını havaya kaldırdılar, amı ortaya çıktı. Çocuklardan biri, kolayca girebilecek şekilde karımın arkasına yerleşti. Diğer çocukta yeniden sertleşmişti. Genç olmanın avantajı, daha yeni boşalmışken bir daha sertleşmişti! Azgın sikici, karımın önüne geçip dizleri üzerine çöktü, karım da, bir önceki *****ten sikin üzerinde kalan artıklarını diliyle yalayarak temizlemeye başladı. Arkadaki çocuk yarrağını, hızla tek hamlede, karımın açık bekleyen amına soktu. Bu karımın ah çekmesine neden olmuştu. Sanırım, karım, ağzındaki yarrağın işini çabucak bitirip, arkasında kendine zevk veren diğer yarrağa konsantre olmak istiyordu. Zira, ağzındaki yarrağı ta gırtlağına kadar çekerek, iyice emiyordu. Zaten biraz sonra da öndeki çocuk titreyerek boşalmaya başladı. Spermlerini karımın ağzının içine gırtlağına boşaltmıştı. Karım da bir damlasını bile ziyan etmeden hepsini yuttu. Çocuk ağzından sikini çıkardığında bir damla bile sperm kalmamıştı üzerinde. Yorgun yorgun kalktı ve arkalarındaki sandalyelerden birine çöktü ve onları izlemeye başladı. Birkaç dakikadır Suzanı pompalayan çocuk, tokmaklamayı durdurdu, karımın üstünden indi ve diğer çocuğa yaptığı gibi, ağzına alıp, muhteşem bir orgazm yaşatmasını istedi.
Bu ana kadar röntgenci olmaktan memnundum ama, sertleşmiş sikim rahatsız edecek boyuta gelmişti. Biraz düşündükten sonra eğlenceye ben de katılmaya karar verdim. Suzan çocuğun sikini emerken, ben sessizce soyunup, nefis kalçalarının arkasına geçtim. Çocuklar beni görünce donup kalmışlardı. Karımın arkasından alyansımı göstererek, sessiz olmalarını, devam etmelerini işaret ettim. Zaten bir şey söyleyecek durumda değillerdi ama hala da şoktan çıkamamışlardı. Ama sanırım sonuçta, ne yapmak istediğimi anladılar. Karım hala benim farkıma varmamıştı. Suzan genç aygırının sikini yalamaya devam ederken, ben de sırılsıklam olmuş amını parmağımla yoklamaya başladım. O kadar ıslaktı ki, deliğine üç parmağımı sokmakta hiç zorlanmadım. Sikmem için yalvarmaya başlayana kadar, parmaklamaya devam ettim. Tüm bunları, dinlenmekte olan çocuğun yaptığını düşünüyor, sikmesi için ona yalvarıyordu. Kalçaları uygun pozisyonda yaralayıp, köpekleme sikmek için hazırladım. Bu dolu ağzından zevk ve şehvet mırıltıları çıkmasına neden olmuş, ağzındaki siki boşaltma güdüsünü artırmıştı. Çocuğunda acele etmesiyle karımın öndeki işi bitmiş, ağzına ******tan çıkan meniler dolmaya başlamıştı. Suzan mümkün olduğu kadarını yutmaya çalışmış ama çoğu ağzının kenarından dudaklarına ve çenesine akmıştı. Çocuğun sikini de yalayarak temizlemişti. Bu sırada ben, uzun yavaş vuruşlarla amını sikiyor, hem de gördüklerimden ekstra zevk alıyordum. Her vuruşumda çıkan muhteşem ses, beni daha da kamçılıyordu. Tempomu artırdıkça, kalçalardan çıkan ses, mırıldanmaya dönüyordu. Karım yavaşça kafasını geriye çevirdi. Beni arkasında, onu sikerken görünce gözleri fal taşı gibi açıldı. Göz göze geldik. Açıklar ister gibi bakıyordu. Fakat aniden, orgazm olur gibi bakmaya ve sikimi amının içinde sıkmaya başladı. Bu süre içinde gözlerime bakıyor, yüzü şehvet mimikleriyle hareket ediyordu. Kendimi daha fazla tutamdım ve amını kızgın ve sert bir şekilde tokmaklamaya başladım. Vücudum gerilmişti ve şimdiye kadar hiç bu kadar sertleşmemiş yarrağım karımın amını darmadağın ediyordu. Hayatımın en muhteşem orgazmını yaşayarak boşalmaya başladım. Daha fazla boşalayım diye sikimi sıkıştırıp sağan güzel amın içine adeta litrelerce sperm fışkırtıyordum. Çok muhteşem boşalmıştım, yıldızları görüyordum. Ben bu zevki yaşarken, ağzı kulaklarında sırıtarak, gözlerinde şehvetin ışıltısı bana bakan Suzanı gördüm. Ben hala boşalmaya devam ediyordum ve o da amının kaslarını kullanarak, iyice büzüşmüş sikimi emmeyi sürdürüyordu.
Bütün olanlardan sonra herkes nefeslerini tutmuş bekliyorken, karım Semih ve Kemal diye iki çocuğu bana tanıştırdı. Her ikisi de mağazada part-time çalışan öğrencilermiş. Hiçbir tanıştırmaya gerek duymadan onlar benim kim olduğumu anlamışlardı. Utanarak, aceleyle merhaba deyip, giyindikten sonra veda ederek gittiler.Onlar gittikten sonra, höe2la çırılçıplak olan karım, olanları bana anlattı. Mağaza kapandıktan sonra o ikisi her zamanki gibi mağazayı temizleyip etrafı topluyorlarmış. Karımsa tezgahın üzerindeki kitapları raflara yerleştiriyormuş. Birden dengesini kaybedince merdivenden az daha düşecekmiş. Neyse ki Semih yakındaymış ve onu düşmeden tutmuş. Ama bu arada, eteği beline kadar sıyrılmış. Karım ince bir külotlu çorap giyili olduğundan, her şeyi gözler önüne serilmiş. Semih önce manzara karşısında donmuş kalmış fakat sonra aniden, baldırlarını ve göbeğini öpmeye başlamış ki bu öpüş karımı zevkten titretmiş. Ardından elini bütün vücudunda dolaştırmaya, memelerini okşamaya ve kuytu yerlerini parmaklamaya başlamış. Diğer çocuk Kemal de hemen onlara yardıma koşmuş ve eğlenceye katılmış. Beş on dakika kadar hararetli öpüşme ve sevişmeleri mağazanın içinde, yerde sürmüş. Sonra çocuklar onu arka ofise taşımış ve masanın üzerine koymuşlar. Ardından da vücudunu sevip okşamaya başlamışlar. Bundan sonrasına da zaten ben şahit olmuştum.

Bunları duyunca yeniden sertleştim. Ofisi toplayıp oradan ayrılmadan önce Suzan la hızla bir kez daha *****tik. Bu kez boşalman uzun sürdü ve ıslak amcığıyla uzun süre oyalanıp eğlendimBu iki hafta kadar önce olmuştu. Suzan la ikimiz, yeni evliler gibiydik ve doymak bilmiyorduk. Gerçekten on yılımız boşa geçmişti. Artık yeni bir hayatımız vardı ve yeni insanlar tanımalıydık3 Ayda 7 cm Penis Geliştirme - Erken Boşalma ve Ereksiyon Problemine Son
Kamagra JelKarımı Siken 2 Genç Delikanlı

2008 de yeni bir yerde başlamıştım çalışmaya, benim karşı odamda çalışan bir kadın vardı 30 lu yaşlarda. Ben yeni iş yerimde hovardalık yapmamak için pek bakmıyordum kimseye. bir kaç gün sonra elinde çayla geldi sevgi. eşim öleli cok oldu ben insanlarla samimi olurum ama sen yanlış anlama dedi. bana çay ikram etti. önce bir süzdüm gayet alımlı benim sevdiğim gibi iri kalçalı ve iri göğüslüydü. bende açıldım kendisine bak , benim adım çıkmış 90 a inmez seksene . benle çok fazla muhatap olma madem dulsun, adın çıkar dedim.zaman zaman bana çay getiriyordu , sohbet ederek zaman geçiriyorduk, bir gün msn adresime çocuğunun adresini de eklememi istedi, çocuğunun sıkıldığını söyledi. bende tamam dedim ve ekledim. bir kaç gün sonra ölen kocasının mevlidini yapacağını benimde gelmemi istedi, bana evini tarif etti. mevlüde gittim ama çok fazla kalmadım. ertesi gün akşam yazışmaya başladık, ben Camfrogda bir hatunla sanal seks yapıyordum, bir taraftanda ona yaszıyordum. cf de yazdığım hatuna; O AMCIĞINI YALAMAK İSTİYORUM diye yazdım ama ileti msn den gitti. ya kusura bakma başka birine yazıyordum sana eldi dedim. önemli değil dedi bir saat kadar sohbet ettikten sonra bana; Ben bira içiyorum , gel beraber içelim dedi. saat:01.00 sıralarıydı. o zaman anladım ki BANA VERECEK . hemen teklifi kabul ettim.evi bana yürüme 30 dakka mesafedeydi. yürüyerek gittim telefonla sokağa geldiğimi söyleyince bana sana anahtarı atacağım dedi ve bir havluya sardığı anahtarı 3. kattan aşağı attı. havluya sarılı olduğu için anahtar sesyapmadı sokakta . anladım ki daha önce eve adam çok almış . evine girdim yer fıstığı ve bira vardı. birlikte içmeye başladık. kıçında donu vardı , don götüne öyle yapışmıştı ki içimden ; O GÖTÜ Bİ YALASAM DA SİKSEM diye geçirdim. birer bardak bira içtik , o ben mutfaktan bişeyler daha alayım dedi ve mutfağa gitti. bende arkasından gittim. buzdolabinın kapısını açmış eğilmiş bişeyler yapıyorduku kazık gibi sikimi arkadan götünün arasına yaslayarak. elerimle iri göğüslerini avuçladım ve aniden geri döndü. döner dönmez dudakalarına yapıştım. dudaklarını adeta kemiriyordum. bir taraftan inliyor bi taraftan kazık gibi sikimi avuçluyordu. elimi donun üstünden amına attığımda ıslanmış olduğunu farkettim.Amı adeta yanıyordu, elimi donuna attığımda kılları topur olmuş içi sulu bir am avuçlarımdaydı. ben buna dayanamam dedim ve onu mutfak tezgahına yaslayarak eğilim amının suyunu yalamaya başladım. ben yaladıkça başımı bastırıyordu amcığına , oracıkta domalttım önce sikimi ağzına verip yalamasını ve emmesini sağladıktan sonra arkadan amcığına bastım. amını sikerken arkadan o güzel götünü okşuyordum. simsiyah kılların arasından pembe amının dudaklaını gördüm. ne tatlı duruyorlardı. sikimi amdan çıkarıp dudaklarımı dayadım o kıllı ama, dilimi amcığın içine sokup çıkararak dilemle siktim biraz. göt deliği dikkatimi çekti, büzülüp açılıyordu, dilimi göt deliğine soktuğumda inlemesi ile boşalması bir oldu. bir taraftan da ağlıyordu, neden ağladığını sordum bana; 8 senedir sikilmedim zevkten ağlıyorum dedi.elinden tuttum ve onu bira içtiğimiz odaya götürdüm. kanepeyi açtırdım , sırt üstü uzandım ve bal kutunu ağzıma ver sikimi yala diye emrettim. dediğimi yaptı, ben iki elimle göt yanaklarını açarak amının tüylerini dişlerimin arasında çekiştirmeye , götünün deliğini yalamaya başladım. götüne attığım her dil darbesinde büzülüp açılıyordu. amı kasıla kasıla sulanıyordu. SENİ NASIL SİKMEMİ İSTERSİN diye sordum . kucağına oturmak istiyorum dedi. şimdi yüzyüzeydik. alttan amına pompalarken , üstten dudaklarımız birbirini yiyordu. ellerimi kalçalarına atmış okşuyordum. o kıllı am öyle coşmuştu ki am suyundan kanepe ıslanmıştı.Kucağımdan indirmeden kanepeye yatırdım. şimdi dizlerini geri çekmiş, amını pompalatıyordu. sokup çıkardıkça inliyor, bağırtısı odayı inletiyordu. sesini kimse duymasın diye dudaklarına yumulduğumda ise dudaklarımı ısırıp parçalıyordu. canımın acısından aldığım zevki unutuyordum.Bu böyle olmayacak domal dedim ve onu kanepede domalttım. eğilip am suyunu ve götünü yaladıktan sonra sikimi amına geçirdim. orta parmağımı da göt deliğine, amına sikimi sokup , götünden parmağımı çekiyor. götüne parmağımı sokup amından sikimi çekiyordum. yastığa kapanmış , bir taraftan ağlıyor bir taraftan inliyordu. çok geçmeden boşaldı. sıra bendeydeydi. yere yattım sırt üstü , götünü bana dönerek sikime oturdu. kalçalarını yukarı aşağı indirip kaldırırken bende alttan pompalamaya devam ettim ve bir volkan gibi patladım. kucağımdan itekleyerek kaldırdım. sikimin başını tutarak lavaboya gittim, tuvalete boşaldım. geri geldiğimde kanepede sırt üstü uzanmış sigara içiyordu. yanına uzandığımda inmemiş olan sikimi avuçlayıp bana ; SENİ İLK GÖRDÜĞÜMDE ARZULAMIŞTIM dedi. eğilerek sikimi emdi, yaladı ve sakso çekti. anladımki yarrağa doymayacaktı.onu doyurana kadar değişik pozisyonlarda siktim.

3 Ayda 7 cm Penis Geliştirme - Erken Boşalma ve Ereksiyon Problemine Son
Kamagra Jelİş Arkadaşım Bana Siktiriyor

Selam seks sever arkadaşlar. Adım Kenan. Bu paylaşacağım hikayem bundan 10 yıl önce başladı ve devamı geldi. Ozaman bir bankada şef olarak çalışıyordum. Bankada stajer olarak yanımda çalışan Gülay diye bir kız vardı. O gün teftişten dolayı mesai uzayınca, Gülayı evlerine bırakmak üzere arabamla çıktık. Evlerinin önüne varınca, kahveyi çok sevdiğimi bildiği için, kahve için yukarı davet etti. Rahatsız etmeyim evdekileri... diyerek teklifini kabul etmedim. Fakat Gülay, Evde sadece yengem var! diye ısrar edince, fazla karşı koyamadım ve yukarı çıktık...
Gülay beni Sema yengesiyle tanıştırdı. Yengesi ayağında iki yaşındaki çocuğunu sallayarak uyutmaya çalışıyor, fakat çocuk uyumuyor, ağlıyordu. Gülay kahve yapmaya mutfağa gittiğinde, ben de onunla gittim ve Çocuk acıkmıştır, git söyle de yengen meme versin çocuğa! dedim. Gülay gülmeye başladı. Neden gülüyorsun? deyince, Yengemin memeleri çok küçük! dedi. Ben küçük meme hayranı olduğum için, sikim anında kazık gibi oldu ve Gülayla yengesi hakkında sohbeti devam ettirdim. Yengesi normalde yan dairede oturuyormuş, fakat kocası hapise girince, Gülayla kalmaya başlamış. Kocasının 1.5 yıldır hapiste olduğunu falan öğrendim...
Gülay kahveleri yapınca, kahve ile soda içmek istediğimi söyledim. Gülayda evde soda olmadığını söyleyerek, bakkaldan almaya gitti. O sırada ben yengesiyle sohbete girdim, kocasının hapiste olduğuna üzüldüğümü, benim de eşimin hasta olduğunu, doktorun ilişkiyi yasak ettiğini, aslında bir bakıma ikimizin de durumunun aynı olduğunu falan söyledim. O da leb demeden leblebiyi anladı, Evet, senin kadına, benim de kocaya ihtiyacım var! Ama işte... arada Gülay olmasaydı... dedi. Ben de hemen, Gülayın bilmesine gerek yok! Seninle ilk fırsatta buluşmak istiyorum! dedim ve kartvizitimi vererek, beni mutlaka aramasını söyledim. Kartviziti hemen eşofmanının cebine koyup, Tamam, ararım! dedi. Az sonra Gülay soda ile geldi. Kahvemi ve sodamı içtim ve teşekkür edip ordan ayrıldım...
İki gün sonra aradı ve dışarda buluştuk. Araba ile şehrin biraz dışında güzel bir otele gittik. Yolda sohbeti koyulaştırıp, karşılıklı cinsel açlığımızı itiraf ettik birbirimize. Otele varınca oda kiraladım ve odaya geçtik. Odaya girer girmez, onun 1.5 yıllık yarrak hasreti, benimse onun küçük memelerini merak ve hevesim ile dudaklarını somurmaya başladım. Ayakta dudaklarını somururken, heyecanla elimi göğüslerine attığımda inanamadım, sanki yeni palazlanan kızların memeleri gibi küçük memeleri vardı. Bluzunu çıkardım ve yatağa uzandık. Ve ağzımı ancak dolduran memelerini zevkle somurmaya başladım. Memelerim küçük değil mi? deyince, hep böyle memeleri hayal ettiğimi söyledim ve kurşunkalemin arkasındaki silgisi gibi uçları olan memelerini somurmaya devam ettim...
Bu arada elimi bacaklarında gezdiriyordum ve külotunun üzerine gelip amcığını avuçladığımda, sırıl sıklam olmuştu. Elimi külotunun içine sokarak ıslak amcığını okşamaya başladığımda, Sema inlemeye ve dudaklarını ısırmaya başladı. Hemen eteğini ve külotunu çıkarıp, bacaklarından yalayarak amcığına çıktım. Sırılsıklam amcığına dudaklarımı dayadığımda zevkten bağırmaya başlamıştı. 1.5 yıllık yarrak hasreti ile amı ateş gibi yanıyordu. Dilim içinde dolaştıkça, saçlarımı koparacak gibi asılmasından, amını dilimle sikmemden nekadar zevk aldığını anlıyordum. Bu arada amının suyu ile yüzüm yapış yapış olmuştu...
Doğruldum ve bir çırpıda soyunup, taş gibi olmuş yarrağımı eline verdim. Özlemle yarrağımı hemen ağzına götürdü, hasret kaldığı yarrağı yılların acısını çıkarır gibi emiyor yalıyor ve inliyordu. Sikim de ağzında gittikçe büyüyordu. O kadar güzel yalıyordu ki, bir süre onu seyrettim. Başını yalıyor, sikimin başını iki parmağı ile ayırıp, sikimin deliğine dilini sokmaya çalışıyordu. Sonra gövdesini yalayarak aşağılara yavaşça inip, taşaklarımı somurup, tekrar yalayarak yukarı çıkıp, boğazına kadar sokup, içine çekiyordu. Bunu yaparken de, Sakın gelme, içime boşalmanı istiyorum! diye yalvarıyordu...
Öyle yalanmaya fazla dayanamadım, sikimi ağzından kurtarıp, bacaklarının arasına girip yarrağımı amına geçirmemle onun da Ohhhh! çekmesi bir oldu. Sanki amcık değil bir yanardağa sokmuştum sikimi. Ama 2 sefer anca gidip geldim ki, oluk oluk boşaldım. Altımda tir tir titriyordu, Ne olur çıkarma, içimde kalsın! deyince sikim amcığında üzerine uzandım, dudaklarını öptüm. Birkaç dakika öpüşünce, sikim amnın içinde yeniden hareketlendi ve tekrar gidip gelmeye başladım. Busefer daha uzun sürdü ve 5-6 dakika sonra birlikte geldik. Çok güzeldi, fakat daha doymadım! dedi. Kalktık, beraber duş aldık geldik tekrar yatağa...
Bana, Sırt üstü uzan ve hiçbir yerimi elleme, bana bırak! deyince yattım. Önce sikimi ağzına alıp dimdik yapınca, ben sikimi amına alacak ve oturacak sandım, fakat sikimi göbeğime doğru uzatıp, amcığınının dudaklarını ayırıp sikimin üzerinde gidip gelmeye başladı. Resmen amıyla sikime fırça badana yapıyordu. Şaşırmıştım, Niye içine almıyorsun? deyince, Evde amcığıma salatalık sürtüp, bazen içime sokuyordum, öyle alıştım, şimdi de sikini sürterek bir kere boşalmak istiyorum, sen yat! dedi. Ben onun sikimin üzerinde sörf yapmasını seyrederken, kendisi de memelerini okşayarak gidip gelirken, sikimin amcığının suyu ile kayganlaşarak amcığına girdiğini hissettim, fakat hemen çıkardı ve yine üzerinde kayar gibi gidip gelmeye başladı. Sonra birden omuzlarıma abanıp titreyerek boşaldı. O anda ben de kendimi tutamadım ve göbeğime doğru boşaldım...
Üzerime uzandı, dudaklarımdan öptü ve Haydi finali yapalım! diyerek sikimi ağzına aldı, yalayarak temizledi ve Sikinin suyu çok tatlı! diyerek somurmaya başladı. Sikimi kaldırınca önüme domaldı ve Hadi şimdi de götümü sik, kocam beni kötü alıştırdı, önce amcığımı sonra götümü sikerdi, hadi sok götüme! dedi. Elleri ile götünün yanaklarını aralayınca, ağzında yeterince ıslanan sikimi götünün deliğine dayadım. Biraz itince kafası girdi. Baktım bağırmayınca, aniden yüklenip hepsini birden soktum. Yavaş sok! Eşek sikmiyorsun, zevk ver bana! 1.5 yıldır sikilmedi götüm! diye bağırdı...
Kocasının o kadar götten sikmesine rağmen, götü dar sayılırdı. Yavaş yavaş içinde gidip gelmeye başladım. 15-20 dakikadır sikiyordum götünü ki, Haydi yeter, çabuk gel, götüm ağrıdı! dedi. Ben de boşalayım diye hızlı hızlı pompalamaya başladım. Birden kendini yatağa bıraktı, inleyerek titremeye başladı, yine boşalıyordu galiba. Ben birkaç kez daha pompalayınca çığlıklar attığında boşaldığını anladım. Büzüğünü kasıp kasıp gevşetiyor ve beni de boşaltmaya hazırlıyordu. Ben de gelmek üzereyken sikimi götünden çıkarıp, bunu sırt üstü çevirdim ve o hastası olduğum küçük memelerinin üzerine sikimin tüm sularını boşalttım...
İkimiz de bitkin vaziyette birbirimize sarıldık ve bir süre uyuduk. Bir saat kadar uyumuşuz. Kalkıp duşumuzu aldık ve tekrar buluşacağımız günü kararlaştırıp, otelden ayrıldık ve evine bıraktım.
3 Ayda 7 cm Penis Geliştirme - Erken Boşalma ve Ereksiyon Problemine Son

V-Pills
Yengesini Otelde Azgınca Siktim

Komşumuz Ali amca ile Ankara da birbirine oldukça yakın dublekslerde oturuyoruz. Evin tek kızıyım. 18 yaşındayım, ufak tefek (1.55 boyunda), 46 kilo, esmer, kalçalarım ve göğüslerim yuvarlak ve belirgin, okuldan eve evden okula giden sıradan bir öğrenciydim. Erkek arkadaşımla da aram iyiydi, bazen sinemaya gider, bazen de onlara gidip birbirimizi tanırdık :)) Vücutlarımıza dokunmak, öpüşmek ve oral seksin dışında başka birşey yapmıyorduk. Yani sikişmemiştim, çünkü o kocaman yarrağın içime girdiğini düşünmek beni ürkütürdü.
Yine bir gün erkek arkadaşımla sinemaya gittik. Geç kalmıştık, film başlamıştı, içerisi karanlık olduğundan bulduğumuz yere oturduk. Gözümüz karanlığa alışınca baktık ki, oturduğumuz o srada bizden başka oturan yok, tabi erkek arkadaşım fırsatı kaçırmadı ve dudaklarıma yumuldu. Elleri de boş durmuyor, bacaklarımı okşuyordu. Sonra kafasını eteğimin altına soktu ve tangamı kenara çekip amımı yalamaya başladı. Okadar zevk alıyordum ki, zevkten başım dönüyordu, inlememek için dudaklarımı ısırıyordum.
Kasılmaya ve titremeye başlamıştım, orgazm oluyordum ki, birden arkamdan birisi omzuma dokundu, korkuyla kafamı çevirince yerin dibine geçmiştim. Bu yan komşumuz Ali amcaydı. Ali amca 51 yaşında, yalnız yaşayan, oldukça yakışıklı, hoş sohbet bir adamdı. Eliyle sus işareti yaptı. Erkek arkadaşım etek altında amımı yalarken, Ali amca da göğüslerimi okşamaya başlamıştı. Hem utançtan, hem korkudan, hem heyecandan, hemde zevkten sesimi bile çıkaramıyordum. Çok tahrik olmuştum, defalarca erkek arkadaşımın ağzına boşaldım. Daha sonra erkek arkadaşım eteğimin altından doğrulurken, o görmeden, Ali amca elini çekti göğüslerimden. Erkek arkadaşım doğrulduktan sonra fermuarını açıp, sikini çıkardı, elime verdi ve yalamamı istedi. Eğildim yalamaya başladım. Az sonra erkek arkadaşım, Arkadaki adam bize bakıyor! dedi. Tanımıyordu ama Ali amcayı kastediyordu. Ben de, Boşver baksın, ne olacak! diye fısıldadım. Derken erkek arkadaşım kasılarak boşaldı.
Film arası geldiğinde içecek birşeyler almak için sıra beklerken, erkek arkadaşım telefonunu açtı, mesaj var mı diye kontrol etmek için. Patronundan mesaj gelmiş, Acil gitmem lazım, hadi çıkalım seni de eve bırakayım! dedi. Ben Ali amcanın ikinci yarıda yanıma gelmesini umarak, Yok film güzel, sen git, ben seyredeceğim! dedim. Erkek arkadaşım gider gitmez Ali Amca yanıma geldi, Nermin birşey içermisin? dedi. Beraber kola aldık ve içtik. Ben utandığım için kızarıp bozarıyordum. Ali amca da, Gençlikte böyle şeyler olur, ben bile senin göğüslerini ellemeden duramadım, kusura bakma! dedi. Tamam ama, neolur bizimkilere söylemeyin Ali amca! dedim. Ali Amca da gülerek, Filmin ikinci yarısında yan yana oturursak, belki söylemem! dedi...
Neyse içeri geçtik ve yan yana oturduk, film başladı. Ali amca pantolonun üstünden sikini okşuyordu, bacaklarıma diziyle dokunuyor, benden tepki almaya çalışıyordu. Derken fermuar sesi duydum, Ali Amca sikini dışarı çıkarmıştı. Bakmamaya çalışsam da, Ali amcanın siki erkek arkadaşımınkinin neredeyse iki katı büyük ve heybetliydi. Özellikle gövdesi kalın ve başı büyüktü. Elimden tutup elimi sikinin üzerine koydu, Arkadaşına yaptığın gibi yap, beni boşalt tatlım! dedi. Eğildim ağzımı sonuna kadar açtım, sikinin başı ancak ağzımın içindeydi. Dilimle sikinin o muhteşem başını yokluyor, alabildiğim kadar ağzımın içine almaya çalışıyordum. Ben onun sikini yalarken, o da elini arkamdan eteğimin altına soktu, götümü okşamaya başladı. Parmağını tangamın kenarından amıma getirdiğinde irkildim, Bakireyim, yapma Ali amca! diyebildim. Tamam, kızlığına zarar vermeyeceğim, sadece amının balını akıtacağım küçüğüm! dedi. Aradan 5-6 dakika geçtikten sonra hem amımın balını akıttı, hem de ağzıma yarım çay bardağını dolduracak kadar döl boca etti...
Filmin sonuna yaklaştığımızda toparlandık. Ali amca beni arabasıyla eve bıraktı. Arabada hiç konuşmadık. Babam evin önündeydi, Ali Amca ve babam ayaküstü sohbet ederken ben eve girdim. Üst kattaki odama çıktım. Üstümü değiştiryordum ki, camdan gördüm, Ali amca da evine gitmişti. Benim odanın tam karşısındaki odadaydı, bana el salladı, ben de ona salladım. Binalarımızın arası 5-6 metre anca vardı ve pencerelerimizin konumu itibariyle bizi birbirimizden başkası görmezdi. Kapımı kilitledim, pencerenin kenarına iyice yaklaşıp soyunmaya başladım. O da bana bakarak soyunuyordu. Karşılıklı çırılçıplak kalınca, Ali amca yarrağını bana göstererek 31 çekmeye başladı. Ben de ona bakarak göğüslerimi ve amımı okşuyordum. Ali amca döllerini penceresinin camına fışkırtırken ben de amımı okşayarak orgazm oldum. Sonra ben duş alıp yemeğe indim...
Yemekte babam annemle memleketimiz olan Balıkesire acil gitmeleri gerektiğini, Ali Beyle bunu konuştuklarını, 5 gün bana göz kulak olacağını söyledi. Benim ağzım kulaklarıma varacaktı, ama belli etmedim ve Ya baba gitmeseniz... falan dedim. O akşam bizimkiler yola çıktılar. Onlar gittikten sonra ben hemen odama çıkıp eteğimi ve sütyenimi çıkardım, sadece tişört ve tanga külotla aşağı salona indim. Ali amcanın geleceğini umuyordum. Ve 5 dakika sonra Ali amca bizim zili çaldı. Kapıyı açtım. Göğüs uçlarım tişörtten fırlayacak gibi duruyorlardı. Ali amca da eşofmanıyla gelmişti. Salona geçtik. Seni bana emanet ettiler, ben de emanete bakmaya geldim! diyerek güldü. Çok güçlüydü, her halde boyu 1.80 in üstündedir, kilosu da 80-85 vardı. Önce koltukta uzunca öpüştük. Sonra bir çırpıda tişörtümü ve külotumu çıkarttı. Kendisi de çırılçıplak kalınca beni kucağına aldı ayağa kalktı. Ayakta, ayaklarım onun beline, kollarım boynuna dolanmış vaziyette öpüşüyorduk, birbirimizin dudaklarını emiyorduk. Amım tam sikinin üstündeydi, ben ileri geri salındıkça, sikinin başı da ıslanan amımın dudakları arasında ileri geri kayıyordu...
Aldığım zevk inanılmazdı, sikine sürtünerek orgazm olmuştum ve amımın suları akıyordu. Fakat yanlışlıkla siki amıma girecek ve kızlığım bozulacak diye de çok korkuyordum. Bu endişemi anlamış olmalı ki, Kormana gerek yok, kızlığına dokunmayacağımı daha önce de söylemiştim! dedi ve beni kucağından indirerek kanepeye oturttu, bacaklarımı aralayıp amıma yumuldu ve yalamaya başladı. Beni titremeler kasılmalar sarmış, saçını asılarak ağzını amıma iyice bastırıyordum. Derken birden pozisyon değiştirdi ve 69 olduk. Artık o benim amımı yalarken, ben de onun kocaman yarağını yalıyordum. Erkek arkadaşımla da birbirimize oral seks yapmıştık, ama 69 u ilk defa yapıyordum ve bu daha zevkliydi. Üstelik Ali amca amımı dillerken, aynı zamanda da götümü parmaklıyordu. Resmen uçuyordum...
Sonra beni kanepeye yüz üstü uzattı, sırtıma uzanır gibi arkama geçti ve omuzbaşlarımı, ensemi öperek, kulağıma, Şimdi seni arkandan yapacağım, korkma fazla acıtmayacağım, yanımda özel krem getirdim, tamam mı tatlım? dedi. Heyecandan kurumuş dudaklarımdan belli belirsiz bir Tamam! kelimesi çıktı. Beni dörtayak pozisyonuna getirerek, eşofmanın cebinden aldığı kremle önce kocaman sikini kremledi. Sonra götümün deliğine sürdü ve ilk önce bir, sonra iki parmağı ile göt deliğimi genişletti. Daha sonra o kocaman sikinin mantar başını götüme dayadı, ama ben kendimi kastığım için sokamıyordu. Kendini kasarsan çok acır, rahat ol, gevşe biraz! dedi. Ben korksam da, artık bu saatten sonra dönüş yoktu ve o yarrağı götüme istiyordum...
Kendimi serbest bırakınca, birden başı Löp! diye götüme girdi. Gözümden yaş geldi, götümün deliği yanıyordu. Siki benim bileklerimden kalındı. Bir süre hiç kıpırdamadı, öylece kaldı arkamda, elini de önüme atıp amıma okşamaya başladı. Amımı okşarken aldığım zevkten götümün acısını hissetmiyordum bile. Ve yavaş yavaş kalanını da soktu götüme ve omuzlarımdan asılarak iyice kenetlendi bana. Altında kaybolmuştum. Götümde sikinin damarlarını bile hissediyordum. Hepsi bukadardı, köküne kadar aldın tatlım, bundan sonrası çok zevkli! diyerek sikini götümde hafif hafif oynatmaya başladı. Gerçekten de götümde kocaman yarrağın kımıldaması çok zevkliydi, ben de başladım götümü oynatmaya, hafif ileri gidip, geri vuruyordum götümü kasıklarına. Götüm iyice alışıp acı büyük bir oranda kaybolunca, artık yarrağı da tren pistonu gibi götüme girip çıkıyordu. Hele götümü sikerken amımı da okşaması vardı ya, Tanrım böyle zevkli birşey olamazdı!
Herhalde yarım saatten fazla sikti götümü ve sonunda götümün içine boşaldı. Ilık ılık boşaldığını hissetmek manyak birşeydi. Yarağını götümden çıkarmadan, beni çiş yaptırır gibi kucağına alıp banyoya götürdü. Küvetin içine girdiğimizde yarrağını götümden çıkarmasıyla, götümden osurukla birlikte döller püskürdü küvete. Beni küvete indirdiğinde (elimde olmadan da olsa osurduğum için) çok utanmıştım ve yüzüne bakamıyordum. Çenemden tutup başımı yukarı kaldırdı ve Bunda utanılacak birşey yok tatlım, götten sikişirken osurmak gayet doğal! diyerek dudaklarımdan öptü. Duşun suyunu ılık açıp beni ve kendini güzelce yıkadı. Götümü ve sikini sabunlayıp köpükledikten sonra küvete oturdu ve Hadi tatlım, bu sefer kendin al arkana! Kumada sende! diyerek yarrağını dik tuttu. Ben de yarrağın üzerine çöküp, başını götümün ağzına yerleştirdim ve yavaşça oturmaya başladım. Bu sefer çok acımamıştı ve sabunlu olduğundan olsa çok kolay girmişti...
Hepsini aldıktan sonra kalkıp oturmaya başladım. Artık zıplıyordum ve o koca yarrak götümde bir kayboluyor, bir görünüyordu. Ali amca da iki eliyle belimden tutmuş oturup kalkmama yardım ediyor, bazen beni kendine iyice hızla çekiyor, yarrağını götümde oynatıp tekrar zıplatıyordu. Okadar zevkliydi ki, bazen çok hızlı zıplıyordum ve yarrağı götümden tamamen çıkıyor, hemen geri yerleştirip zıplamaya devam ediyordum. Bazen de Ali amca pırtıp çıkan yarrağını götüme yerleştiriyordu. Bu pırtmaların birinde artık nasıl olduysa, ben geri götüme yerleştirirken, Ali amca beni aniden kucağına çekince, amım o ana kadar yaşamadığı acıyı tattı. O koca yarrak bir anda amımın dibini bulmuştu. Eyvahhh kızlığım gitti! diye bağırdım...
Ali amca da birden irkildi ve beni üzerinden kaldırdı. Kanlı sikini görünce hiç şüphem kalmadı ve Ben ne bok yiyecem şimdi, beni artık kim alır bu halimle! diyerek ağlamaya başladım. Ali amca beni teskin ediyor, Ağlama tatlım, olan oldu birkere, yapılacak birşey yok, hem dünyanın sonu değil ya, üzülecek birşey yok bunda, seni bakire değilsin diye almayacak adamın taa amına koyayım! diyordu. Amımı ve sikine bulaşan kanları güzelce yıkadıktan ve kurulandıktan sonra, beni kucaklayıp odama götürdü. Yatağıma uzatıp, Artık hiçbir engel kalmadı, tadını çıkaralım! diyerek üzerime yattı ve kaldığı yerden devam etti, bu sefer amımı sikiyordu. Milim milim her santimi içimi yarıyordu, zevkten deliriyordum...
Ali amca beş gün evin her yerinde beni amdan götten sikti. Hayret ettiğim şey, yaşlı olmasına rağmen bu kadar iyi sikişmesiydi. O ara okula gidememiştim, hocaları ve erkek arkadaşımı arayıp hasta olduğumu söyledim. Erkek arkadaşım da, Eve geleyim sana bakayım! dedi, ama ben istemedim, çünkü benim bakıcım vardı :))
Herkese zevk dolu sikişli günler diliyorum! Zayıf, ince belli, 1.55 boyunda, esmer, ufak tefek, dolgun kalçalı, güzel göğüslü kızlardan hoşlanıyorsanız, beni siktiğiniz hayal edip, her yerime boşalın :))
3 Ayda 7 cm Penis Geliştirme - Erken Boşalma ve Ereksiyon Problemine Son

V-Pills
Olgun Komşuma Yakalanınca Onada Vermek Zorunda Kaldım

Bir aksam is cikisi gunun yorgunlugu uzerimde dalgin bir sekilde Nispetiye Caddesi'nde karsidan karsiya geciyorken ani bir fren sesi duydum ve birden bacagimda buyuk bir aci hissettim. Bir an dunya karardi, dusmusum. Neden sonra kendime geldigimde kaldirimda yattigimi fark ettim. Etrafima bir kalabalik toplanmisti. Sarisin orta yasli bir kadin yanimda diz cokmus, elinde su sisesi, bir yandan sakaklarimi ovuyor, bir yandan titreyen bir sesle sayikliyordu, "hadi n'olur, kendine gel. Bak bir seyin yok, degil mi? Hadi n'olur..."
Bir sure sonra iyiden iyiye kendime geldim. Kalabalik uzerime egilmis, herkesten ayri bir ses cikiyordu. "Biri ambulans cagirsin..." Bir digeri "polis cagirmak lazim," diyordu. "Tabii ya, polis cagiralim."
Ihtiyarin biri egildi, alnimi tuttu. "Delikanli," dedi, "nasilsin? Iyi misin? Kalkabilecek misin? Kirigin cikigin yok ya?"
"Dur dede, iyiyim sanirim," dedim. "Bir deneyeyim kalkmayi." Soyle bir dogruldum. Hala basim donuyordu. Sarisin kadin koluma girdi, "iste ya, canavar gibisin," dedi. "Bak nasil ayaklandin." Kadin tam bir zengin Etiler kokosu idi. Saclar sariya boyali, manikurler son moda, kiyafetler belli ki Akmerkez'den.
Kalabalik yurudugumu gorunce ufak ufak dagilmaya basladi. "Sag ayagima basamiyorum," dedim. "Bir seyler kirildi sanirim."
Sarisin kadinin mavi gozleri isil isil yaniyordu. "Amaan, incinmistir canim. Iyi bir doktor tedavisi ile gecer." Koluma girip beni yan sokaga dogru goturmeye basladi. "Bak canim," dedi. "Polise molise hic gerek yok, ben seni en iyi ozel hastanelerde tedavi ettirecegim, olur mu?" Nispetiye Caddesi'nde bu kadar guzel bir kadin koluma girmis, bin bir cilve yapiyordu. Bir an her seyin farkina vardim.
"Bak, seni kendi arabamla doktora goturecegim, olur mu? Sikayetci olma, n'olur," diye gozlerimin icine bakti.
Cok seksiydi, tertemizdi, mis gibi kokuyordu. Benim gibi bir tezgahtarin boyle bir kadinin yaninda yurumeyi hayal etmesi bile zordu. "Peki," dedim.
Kadinin siyah Porche Cayanne cipine bindik. Ilk defa bir cipe biniyordum. Hastaneye dogru gitmeye basladik, derken rahatsiz edici bir sessizlik oldu. "Muzik acalim mi," dedim.
"Ah, seni haspa," dedi, bana dogru donup dekoltelerinden iyiden iyiye gorunen goguslerini gostere gostere. "Seni numaraci, seni muzir!" Gulmeye basladi. Bir sure muzik esliginde gittik ki tekrar dondu, "bak ne diyecegim. Istersen doktoru eve cagiralim. Bu ayaginla oradan oraya tasinip durmak iyi bir fikir degil. Yat dinlen, doktor ayagina gelsin. Parasi neyse veririz."
"Kocaniz evde degil mi?"
Tekrar bir kahkaha atti, "ah birak bu sizli bizli konusmalari. Sen bakma, biz yolun yarisini devirdik, ama ruhumuzda hala genc kiziz. Adin ne senin bakayim? Bana Melahat de, utanma canim..."
Anlamiyordum, neler oluyordu? Kekeledim.. "Er-.. Erkan," dedim.
"Erkan'cim, kocam birakti beni. Ayrildik yani daha dogrusu, yillar oldu. Tekstilcileri bilirsin, koyden gelirler, parayi bulunca, ne yapacaklarini sasirirlar. Ama fena da olmadi hani, han hamam ne varsa bana gecti. Varsin, geri kalanini da siprintilarla yesin, enayi. Ben hayatimi yasiyorum. Iyi mi?"
"Yaa.." dedim.
Yakinda oturuyormus, bir kac dakikada evine geldik. Etiler'de ultra luks bir daireydi. Onun yardimi ile iceri gectim, beni salondaki divana yatirdi. "Uzan," dedi. Uzerini degisip geldi. Gozleri masmaviydi, yaniyordum.
"Erkan'cim, sen biraz kirlisin gibi geldi bana," dedi. "Doktor gelmeden seni bir yikayalim mi? Kokmayasin elin doktoruna," tekrar suh kahkahayi basti.
Utanmistim. Cevap vermeme firsat bile vermeden beni dusa goturdu. Kuveti ilik suyla doldurmustu bile. Kuvetin kenarina beni oturttu. Kendi de yere dogru coktu, gozlerini gozlerime dikti. Ciddilesmisti. "Bak Erkan," dedi. "Beni polise filan bulastirma. Ne istiyorsan veririm. Paraysa para, tanidiksa tanidik. Genc, yakisikli bir cocuksun. Her kapiyi acarim sana. Akilli ol. Dusundugunden fazlasini veririm sana."
Basimi one egdim. Uzerindeki siyah bluzun dekoltesini daha da asagi cekti. Gogusleri cok buyuk degildi, ama yasina gore cok dikti. Eti dolgun, ama sikiydi. Gogus uclarini gorebiliyordum. Hizla nefes alip veriyordum. Kuvete dogru daha da yanasti, basimi ellerinin arasina aldi, saclarimi oksamaya basladi. Hafifce basimi kendine dogru cekti. Meme ucunu dudaklarimin arasinda buldum. "Al beni Erkan," dedi.
Memelerini opmeye, sonra emmeye basladim. Ellerimi beline doladim, inceydi. Kalcasina indirdim, diriydi. "Istiyorum seni..." deyiverdim. Opusmeye basladik. Universiteli kiz arkadaslarima benzemeyen, cok atesli bir seydi. Ilk defa bu kadar deneyimli bir kadinla birlikte oluyordum.
Bir cirpida giysilerimi cikardi. Tekrar koluma girip, nazikce beni kuvete yatirdi. Kendi de soyundu. Bir yandan beni sabunluyor, bir yandan sikimle oynuyordu. Kocaman yapti. Sonra beni kaldirip bacaklarim kuvetin icinde kalacak sekilde kenara oturttu. "Hadi bakalim erkegim," dedi. "Saglam bir tesekkuru hak ettin."
Kuvette yuzukoyun yatip, belki bir kirk dakika hic sikilmadan, yorulmadan yaragimi yaladi Melahat. Bacak agrisini tamamen unutmustum. Gozlerimin icine bakiyordu. Mavi gozleri isil isil yaniyordu. Daha once hic bir kiz arkadasim sakso cekerken gozlerime bakmamisti. Elleri, ayaklari inanilmaz bakimliydi. Dili ve damagiyla sikimi sanki somuruyor, delice bir zevk veriyordu. "Agzima gelebilirsin," dedi. "Suratima gelebilirsin, bu aksam seninin ben." Dayanamadim, gurul gurul agzina bosaldim. Titreye titreye geliyordum, Melahat ise mutlulukla gulumsuyor, bir eliyle de tasaklarimla oynuyordu.
Doktor moktor yalanmis. Doktor cagirirsa, doktorun kazanin nasil oldugunu soracagini, polis zapti isteyecegini bildigi icin Melahat beni banyo manyo deyip, uyutmus. Ama ben hayatimdan memnundum.
Ayagim iyilesene kadar bir kac gun Melahat'te kaldim. Dul kadin yaraga doymuyordu. Ben ne kadar zevk aldiysam, belki iki katini Melahat almistir. Bense, ancak Akmerkez'de alisverise geldiginde hizmet ettigim, sokakta gorsem dilim sarkacak bir kadina sahip olmustum. Benim gibi bir sefilden cocuk sahibi olmaktan korkuyor olacak, gelecegimi ne zaman anlasa sikimi amindan cikariyor, beni agzinda bosaltiyordu. O dunya guzeli yuzune defalarca bosaldim.
Ayagim iyilesip, eve dondukten sonra cep telefonunu defalarca caldirdim. Acmadi orospu. Beni kullanip, atmisti...

3 Ayda 7 cm Penis Geliştirme - Erken Boşalma ve Ereksiyon Problemine Son

V-Pills
Zengin Olgun Kadınla Evde 3 Gün Sikiş

Selam 31 severler. Bulunduğumuz sitede Hatice teyze diye bir kadın var. Site içi olduğundan herkes neredeyse birbirini tanır. Hatice teyze de arkadaşlarıyla gündüz site içindeki parkta otururlar sohbet ederler. Geçen gün parkta oturduğum bankın karşısındaki banka oturdu. Torununun okuldan çıkmasını bekliyormuş. Hatice teyze 52-53 yaşlarında, herzaman bol ince pijamalardan giyer altına. Üstüne de ince bulüzlerden. Onu her gördüğümde kalçalarının dikliği, memelerinin büyüklüğü dikkatimi çekerdi. Zaten defalarca onun o dehşet kalçalarını hayal ederek 31 çekmiştim. Karşımdaki banka oturunca, bana hafif bir kafa sallayarak selam verdi. Ben de, Merhaba Hatice teyze, nasılsın? diye sordum. O an bir bahane bulup yanına oturmak istiyordum ki, bana, Ya Ömer telefonun saatini ayarlayamadım. Bir türlü çözemedim şu telefonu kullanmayı! dedi.
Hemen yanına gittim oturdum, telefonu verdi bana, saatini ayarladım, verdim geri. Yanına oturmuşum, birdaha kalkarmıyım. Biraz havadan sudan sohbet ettik. Bir ara bana, Sen evlenmiyormusun daha? Bekar kızım da yok ki sana versem! dedi. Ben de, Yok ya evlenmiyorum, gençliğimin tadını çıkartayım biraz! dedim. Ben o arada ince bulüzünün altından sütyene sığmayan o dik memelerini kesiyordum ki, Hatice teyze bunu fark etti ve Napıyorsun, nereme bakıyorsun sen öyle? dedi. Ben de, Napayım abla, dikkatimi çeiyor! dedim. Oğlum senin kız arkadaşın falan yok mu, git onlarınkine bak! Anan yaşındaki dul bir kadının orasına burasına ne bakıyorsun? deyince, 50 tane kız arkadaşım olsa nolur abla, hangi genç kızda seninki gibi göğüsler var? dedim. Ben öyle deyince gururlandı ve Niye, çok mu güzeller? dedi. Evet abla, çok güzel göğüslerin var! Geceleri onları düşünmekten uyuyamıyorum! dedim ve elimi usulca elinin üstüne koydum ve elini okşamaya başladım. Hatice teyzenin hoşuna gitmiş olacak ki, sesini çıkarmadı ve elini çekmedi. Fakat az sonra bana, Ablam bu yaptığımız yanlış, ama etkilenmedim dersem yalan olur! Hoş çocuksun! Öğleden sonra saat 2 gibi benim eve gel, biraz muhabbet edelim senle! dedi.
Saat tam 2 de evine gittim. Kapıyı açtı, üstünde yine aynı elbiseler vardı, ama banyo yapmış, saçlarının ıslaklığından belliydi. Karşılıklı oturduk, meşrubat ikram etti, biraz sohbet ettik. Ben dayanamadım ve Hatice teyze hep böyle oturacakmıyız? Ben kötü oluyorum, olmazsa ben gideyim! dedim. Bunları dememle birlikte oturduğu koltuktan kalkıp geldi yanıma oturdu ve bir anda elini önüme attı, pantolon üstünden yarrağımı sıvazlamaya başladı. Benim yarak hemen kazık gibi olunca dayanamadım ve Hatice teyzenin o kibar dudaklarına yapıştım. Sanki hiç sex yapmamışım, ilk defa bir kızı öpüyormuşum gibi emiyordum dudaklarını. Yıllardır hayal ettiğim o göğüsleri avcumun arasındaydı artık, doyasıya avuçluyor, sıkıyor, okşuyordum. Hatice teyze bir çırpıda çıkardı üstündekileri ve beni de soyarak, saxo çekmeye başladı. Benim yarak ağzında kalp gibi atıyor, her an boşalacağım zannediyorum. Yarağımın başını ufak ufak öpüyor, yukardan aşağıya yalıyordu. Ben de bu arada memelerini delicesine okşuyordum...
Sonra yoruldu, geriye yaslandı ve Yatak odasına geçelim! dedi. Birbirimize sarılarak gittik yatak odasına. Yatağa sırt üstü uzandı, ben de amına yumuldum hemen. Ben gelmeden amının kıllarını traş yapmış belli, her tarafı kaymak gibi tertemizdi amcığın. Yalamaya, dil atmaya, somurmaya başladım. Ben somurdukça Hatice teyze inliyor, bu da beni daha tahrik ediyordu. Amını yaladıktan sonra bende dayanacak hal kalmadı ve amına yerleştirdim yarağı. Aahhhh! diye bir ses çıktı Hatice teyzeden. Ben dibine kadar köklüyordum, o da bir o kadar inliyordu. Ben daha boşalmadan Hatice teyze titremeye başladı, ellerimden sımsıkı tuttu ve titreye titreye orgazm oldu. Ben daha da tahrik oldum, birkaç sokup çıkarmadan sonra amının içine çeşme gibi boşaldım...
Halsizlikten kımıldıyamıyorduk, öylece yattık kaldık. 15 dakika dinlendikten sonra birlikte duşa girdik. Hatice teyzeyi bir daha böyle yakalayamazdım ve o hayalini kurduğum dehşet götünü sikecektim. O beni, ben onu sabunlayıp yıkarken, benim yarak yeniden kalktı. Hemen eğildim ve o taş gibi kalçalarının arasından göt deliğini yalamaya başladım. Hatice teyze zevkten kuduruyordu, Hayatımda ilk defa bugün amım ve götüm yalanmanın tadına baktı! dedi. Göt deliğini köpüklü parmaklarımla biraz gevşettikten sonra, domalttım, yarağımı ve onun göt deliğini şampuanladım ve bir anda kökledim. Ahhhhh, offff! Mahvettin beni amına koduğumun çocuğu! Bu nasıl bir acıdır böyle! Kımıldama! diye bağırıyordu. Kendini rahat bırakmasını söyledim ve hareketsiz içinde bekledim. Götünün içi yanıyordu...
Hatice teyze zamanla gevşedi ve kalçalarını sallamaya başladı. Yarrağımı götünün içinde oynatıyordum artık. Bu onun da hoşuna gitmişti. Ben de sokup çıkarmaya başladım. Yaklaşık 15-20 dakika kadar kökleye kökleye götünü siktim. Boşalacağım zaman çıkardım götünden ve ağzına verdim. Ağzına almasıyla yarağımın patlaması bir oldu.
İyice yıkandıktan sonra duştan çıktık ve giyindik. Ben evinden ayrılırken, Bir daha sikişecekmiyiz? diye sorduğumda, dudaklarıma yapıştı, Sen böyle amımı götümü yalarsan, ben sana herzaman veririm koçum! dedi. Artık Hatice teyzenin evine haftada bir iki defa gidip, birlikte uçuşa geçiyoruz.3 Ayda 7 cm Penis Geliştirme - Erken Boşalma ve Ereksiyon Problemine Son

V-Pills
Olgun Haticenin Muhteşem Götü

Merhaba. Ben Altan. 30 yaşındayım. Bir kamu kurumunda çalışıyorum. Müdürüm Mahmut 46 yaşında. Eşi Sibel de 45 yaşında. Bir oğlu var ve oğluda askerde. Ben bilgisayar programlarından anlayan biriyim. Müdürüm bir gün beni evdeki bilgisayarına programlar kurmam ve akşam yemeği için davet etti. Mahmutla aramızda yaş farkı olmasına rağmen arkadaştık ve çok samimiydik. Ama ilk defa evine gidecektim. Eşi Sibel ile daha önce tanışmamıştım. Bir akşam iş çıkışı Mahmutun arabasıyla evine gittik. Eşi Sibel ev hanımıydı. Esmer balık etli dolgun kalçalı iri göğüslü çekici bir bayandı. Bu arada benim de kendimden yaşça büyük olgun bayanlara karşı büyük bir zaafım var. Eve girer girmez Sibelin vücudu dikkatimi çekti. Ama sonuçta müdürümün karısı olduğu için bakmamak için çaba sarfediyordum.
Sibel bana hoşgeldin dedi ve elimi sıktı. Salona geçtik. Bilgisayarda salondaydı. Sonra ben zaman kaybetmeden bilgisayara programları kurmaya başladım. Sibel de bir taraftan akşam yemeği için sofrayı hazırlıyordu. Mahmut takım elbiseli olduğu için üzerini değiştirmek için yatak odasına gitti. Sibel yaz olduğu için üzerine pembe göğüs dekoltesi olan ince bir tişört giymiş, altında da bacaklarını ve kalçasını sımsıkı sarmış siyah bir tayt giymişti. Ben bilgisayarla uğraşıyordum, ama gözümde akşam yemeği için sofrayı hazırlayan Sibele kayıyordu. Mahmutun da odada olmaması işimi kolaylaştırıyordu. Sibele bakmamın yanlış olduğunu biliyordum, ama kendimi de alamıyordum. Uzun süredir seks yapmıyordum. Çadırı kurmuştum. Oturur vaziyette olduğumdan saklamam kolay oluyordu.
Sibel hem benle sohbet ediyor hemde sofrayı hazırlıyordu. Masanın etrafında dolaşırken gözüm sürekli kalçalarına kayıyordu. 5 dakika sonra Mahmut odaya geldi. Ben de bilgisayardaki işime yoğunlaştım. Yarım saat sonra bilgisayardaki işim bitmişti. Sonra beraber yemeğe oturduk. Yemek yedik ve ben müsade isteyip kalktım. Eve giderken aklım sürekli Sibeldeydi. Gözümün önünden gitmiyordu o dolgun kalçaları. Bu durum sonraki iki günde devam etti.
Günlerden Cumaydı. Mahmut annesi rahatsızlandığı için apar topar memleketine gitmek zorunda kaldı. Cuma gecesi saat 22:00 civarı telefonuma tanımadığım bir numaradan mesaj geldi. Gözlerinle siktiğin gibi gerçekten sikebilirmisin. Bu kalçaların hakkını verebilirmisin? yazıyordu. Ben şok olmuştum. İlk aklıma gelen Sibeldi. Ama o olduğundan emin olmam gerekiyordu. Ben de hemen aradım numarayı. Telefonu açan Sibelin ta kendisiydi. Telefonumu ta o gün kocasının telefonunu karıştırıp almış. Yaşadığım heyecanı anlatamam. Bana o akşam nasıl sikecek gibi baktığını hissettim dedi. Senden hoşlandım dedi. Senin sikini yemek istiyorum! dedi. Ben de çok istiyordum, yinede vicdan azabı çekmekte vardı, Ama sen benim arkadaşımın karısısın! dedim. O da, Merak etme aramızda sır olarak kalacak. Biliyorsun Mahmut şehir dışında, 2 günden önce de dönmez. Bana gel! dedi. Ben de kısa bir duraksamanın ardından kabul ettim tabiki. O kalçaları hiçbir şeye değişemezdim.
1,5 saat sonra Sibeldeydim. Beni kapıda, vücut hatlarını ortaya çıkaran, çok güzel ince bir gecelikle karşılamıştı. Salona geçtik, oturdum. Viski hazırlayıp getirdi. Kaç gündür hayalini kurduğum kalçalar şimdi çok yakınımdaydı. Onları okşamak için sabırsızlanıyordum. Sikim çoktan taş gibi olmuştu. İçkilerimizi yudumlarken bana kocasından bahsetti. Mahmut şeker hastasıydı. Bu da seks hayatlarını olumsuz etkilemiş, neredeyse iki yıldır kocasıyla doğru düzgün seks yapamıyormuş. Ben çok istekli bir kadınım, seks hastasıyım resmen, ama masturbasyon yapmaktan, vibratörle kendimi tatmin etmekten bıktım! dedi.
Bu söyledikleri beni dahada tahrik etmişti. O konuşmasını bitirir bitirmez dudaklarına yapıştım. Dilimi diline sardım. Deli gibi yiyişiyorduk. Yaklaşık 5 dakika deliler gibi öpüştük. Sonra üzerindeki geceliği çıkardım. Altına iç çamaşırı giymemişti. İri göğüsleri ve dolgun kalçası karşımdaydı. Hemen kucağıma aldım ve göğüslerini yalamaya başladım. Çok güzeldiler. Deli gibi yalarken sıkıp okşuyordum. Çok hoşuna gidiyordu. Sonra benim üzerimdeki tişörtü çıkardı, kucağımdan kalktı ve pantolonumu, külodumu çıkardı. Kalın damarlı aletim karşısındaydı. Ben koltukta oturuyordum. Sikim dimdik olmuştu. Hemen saldırdı ve emmeye başladı. Resmen uçmuştum. İki senenin verdiği açlıkla yalıyordu. O yaladıkça sikimin kafası dahada büyümüştü.
Sonra ben onu koltuğa attım ve bacaklarını ayırdım. Amcığı tertemiz kaymak gibiydi. O yaştaki bir kadın için çok diri bir vücudu vardı. Ben de onun amını 10 dakika deli gibi yaladım. Dilimi amının etrafında gezdirdim. Klitorisini yaladım. Dilimi içine soktum. Sibelin inlemeleri beni daha da tahrik etmişti. Sibel yalvarmaya başlamıştı, Sok içime aslanım, sik beni panterim! diye yalvarıyordu. Ben de artık Sibelin kaymak gibi amını parçalamak için hazırdım. Dizlerimin üzerine doğruldum, kocaman olmuş yarağımı amının dudakları arasından kaydırıp, aniden içine kökledim. Sibel adeta çığlık attı. Ben deli gibi pompalamaya başladım. İkimiz de zevkten deliye dönmüştük. Sibelin dolgun vücudu altımda dalgalanıyordu. Resmen Sibeli çatır çatır sikiyordum.
Yaklaşık 10 dakika bu pozisyonda şikiştikten sonra pozisyon değiştirdik. Sibeli domalttım ve arkasına geçip, amına pompalamaya devam ettim. Sibelin kalçaları çok iriydi. Amının içine girip çıkarken kalçalarında oluşan dalgalanma beni dahada azdırıyordu. Elim de boş durmuyor, Sibelin birbirine çarpan göğüslerini okşuyordum. Sibel bu şiddete dayanamadı ve orgazm oldu. Çok geçmeden ben de amından çıktım ve Sibeli döndürerek o iri göğüslerine bütün döllerimi boşalttım. Skimin kafasında kalan dölleri de Sibel yalayarak yuttu. İkimiz de terden suya dönmüştük. Kanepeye uzandık, bir süre konuşmadan uzandık.
Sonra benim yarak tekrar canlanmaya başladı. Bunu gören Sibel hemen yalamaya başladı. Bir süre yaladıktan sonra kocaman olan yarağımın üzerine oturdu ve derin bir, Ohhhhhh! çekti. Sonra yarağımın üzerinde deli gibi zıplamaya başladı. Aldığı zevki görmek beni de tahrik ediyordu. Ben de zevkten ölmek üzereydim. Yaklaşık 10 dakika zevk çığlıkları atarak yarağımın üzerinde zıpladı. Sibel zıplarken göğüslerin hoplamasını izlemek ayrı bir zevkti doğrusu. Sonunda ikimiz de dayanamadık ve aynı anda zevk çığlıkları içinde boşaldık...
Ama daha bitmemişti. Kısa bir dinlenmeden sonra Sibeli götünden sikmeye karar verdim. Sibel daha önce hiç anal seks yapmamıştı, göt deliği daracıktı. Kalın yarağımla Sibelin çığlıkları eşliğinde o hiç sikilmemiş deliği genişlettim ve götünü siktim. Sibelle sabah saat 4 e kadar, dinlenip dinlenip sikiştik. Ben bukadar istekli bir kadın görmedim. İşime geldi doğrusu. Okadar ateşli sikişmiştik ki, ikimiz de yorgun düşmüştük. Sibel teşekkür öpücüğümü de verdi ve Beni resmen darmadağın ettin! dedi. Sonra uyuduk. Sikişmelerimiz sonraki iki gün de devam etti. Ben Pazar günü akşama doğru Sibelin evinden daha doğrusu arkadaşım Mahmutun evinden ayrıldım.
Mahmut Pazar gecesi İstanbula dönmüş ve Pazartesi işe geldi. Onu gördüğümde önce biraz vicdan azabı çektim, ama daha sonra Sibelle geçirdiğimiz iki günlük seks kampı aklıma gelince, bendeki bu vicdan azabı yerini zevkli bir gülümsemeye bıraktı. Mahmudun sikemediği karısı Sibelle 6 aydır sık sık buluşup, zevkli anlar yaşamaya devam ediyoruz.

3 Ayda 7 cm Penis Geliştirme - Erken Boşalma ve Ereksiyon Problemine Son

V-Pills
Müdürün Karısı Yanıyordu Söndürdüm

Slm arkadaşlar. Ben Balıkesirden Hakan. Bundan bir süre önce arkadaşımın verdiği bir kadının telefon numarasını aradım. Esra adında bir kadın açtı telefonu. Sesi çok güzeldi. Kendimi tanıttım ve onunla tanışmak istediğimi söyledim. Ama Esra beni tersleyip, Ben evli bir kadınım, beni birdaha arama! deyip yüzüme telefonu kapattı. Doğrusu bozulmuştum ve bana numarayı veren arkadaşımı aradım, durumu anlattım. Arkadaşım da Esranın hep aynı şeyi yaptığını ve ısrarcı olmamı, karının çok azgın biri olduğunu söyledi. O gece cesaretimi toplayıp tekrar aradım Esrayı. Esra bu kez benimle konuşarak, Benden ne istiyorsun? Numaramı nerden buldun? dedi. Ben de, Bir arkadaştan aldım, seninle tanışmak ve arkadaşlık kurmak istiyorum! dedim. Nasıl bir arkadaşlık? dedi. Sen nasıl istersen, öyle! dedim...
Karı bir anda açıldı ve benden resim göndermemi istedi. Ben de, Önce sen gönder! dedim. Tamam! deyip telefonu kapattı. 5 dakika sonra telefonuma bir resim gönderdi ki inanamadım. Altında sadece tanga var ve bembeyaz vücudu ile taş gibi hatun. Resmi görünce yarağım bir anda kazık gibi oldu. Sonra hemen beni aradı, Beğendin mi? dedi. Dilim tutulmuştu, Bu sen misin? diyebildim sadece. Aynen, ama sen resmini göndermedin? dedi. Hemen ben de kalkık yarağımın resmini çekip gönderdim ve Esrayı arayarak, Beğendin mi? diye sordum. Yarrağın çok güzelmiş, amım sulandı, amımı parmaklıyorum şuanda! dediğinde şok oldum. Herşey yarım saat içinde gelişiyordu. O gece telefonda seks yaparak, yarın buluşmak için sözleştik.
Ertesi gün akşam saat 18 gibi, dediği yere, şehir girişindeki benzinliğe gittim. Telefon açıp, geldiğimi, kendisini nereden alacağımı sordum. 5 dakika sonra benzinliğin karşısına geleceğini söyledi. Ben bir komplo olmasın diye benzinlikte beklemeye başladım. Az sonra beni aradı ve geldiğini, nerede olduğumu sordu. Ben benzin alıyorum, sen neredesin? dedim. O da, Benzinliğin tam karşısındayım! söyledi. Ben bir etrafı kestim, tam yolun karşısında telefonla konuşan türbanlı bir kadın gördüm. Onun olup olmadığını sordum. Evet, benim! deyince, içimden, (Oğlum Hakan bu karı sana vermez!) dedim kendi kendime. Arabayı çalıştırıp yanına gittim. Arka kapıyı açıp bindi arabaya. Merhaba! dediğinde kendime geldim. Merhaba! Nereye gidelim? dedim. O da, Şehir çıkışındaki çamlığa gidelim, buralarda görünmeyelim! dedi...
Çamlığa giderken yolda biraz konuştuk, ama havadan sudan. Çamlığa geldiğimizde arabayı yukarıdaki sık ağaçların arasına çekmemi istediğinde, açıkçası tedirgin oldum. Yani biraz tırstım. Dediği gibi arabayı yukarıya ağaçların arasına çekip, kontağı kapattım. Sağı solu kolaçan edip, Ee, nasılsın, napıyorsun? dedim. Esra üzerindeki pardesüyü çıkartırken, Bırak boş lafları da arkaya gel sikişelim, fazla zamanım yok! dedi. Ben şok oldum. Hadi, ne bekliyorsun, gelsene! dedi. Tamam! deyip arkaya geçtiğimde, hemen dudaklarıma yapıştı. Öyle bir öpüyordu ki, sanki kıtlıktan çıkmış gibiydi. Hem öpüşüyor, hem soyunuyorduk. Daha 1 dakika olmadan ikimiz de çırıl çıplak kaldık. Memelerini verdi ağzıma. Ben memelerini yalıyor ve uçlarını ısıryorken, bir yandanda amını okşuyordum. Amı tertemiz ve ateş gibiydi, cayır cayır yanıyordu. Parmağımı amına soktuğumda, Esranın daha öpüşürken orgazm olduğunu anladım, amını sular seller götürüyordu.
Yarağını yalamak istiyorum! deyip, yarağımı koparırcasına çekip ağzına götürdü ve yalamaya başladı. Ama ne yalamak, iliğimi emdi resmen. Sonra sırtüstü yatarak, Hadi yanıyorum sok! dedi. Ben dururmuyum, bacaklarını omzuma aldığım gibi tamamını gömdüm amına. Amı zaten sulanmış olduğundan hiç zorlanmadan hepsini aldı. Amına yavaş yavaş girip çıkıyordum ki, Hadi hızlan! demesiyle deli gibi pompalamaya başladım. Ama 5 dakikada boşaldım. Esra bu sürede enaz bir iki kez orgazm oldu.
Sonra birer sigara yakıp içmeye başladık. Esra hem sigara içiyor, hem benim yarağı yalıyordu. Ve sigaralar bitmeden benim yarak aynen taş gibi oldu. Sonra Esra domaldı ve arkadan amına girip sikmeye başladım. Bu sefer belki 30-40 dakika pompaladım amına ve orospu durmadan orgazm oluyor, amı sulanıyordu. O gün tam 5 posta siktim Esrayı. Benden sonra da arkadaşım almış Esrayı, 3 postada o sikmiş. Buna rağmen Esra gecenin bir yarısı beni arayıp, Telefon seksi yapalım! dediğinde, Pes valla! dedim. Anlamadım nasıl amcıktır, nasıl yanmaktır bu?
Esra ile haftada 1-2 sikişiyoruz, orospu halen ateşli ve doymak nedir bilmiyor!3 Ayda 7 cm Penis Geliştirme - Erken Boşalma ve Ereksiyon Problemine Son

V-Pills
Böyle Azgın Kapalı Kadın Görmedim

Selam. Ben Hande, 24 yaşında, 1.77 boyunda, atletik vücutlu, evli ve çalışan bir kadınım. Etrafımca oldukça beğenilen biriyim. Dört yıl önce tanışıp evlendiğim kocam ile oldukça güzel ve mutlu bir yuvamız var. İlk evlendiğimiz dönemde seks hayatımız o kadar yoğundu ki, hergün en az 3-4 kez sikişir sonrada yorgunlukta uykuya dalardık. Seks fantazilerimiz uçuk kaçık olur, bazen de bu fantazileri gerçekleştirmeye çalışırdık. Hatta birgün arabada sikişirken bekçiye yakalandığımız bile oldu. İlk yılımız böylelikle geçti. Son zamanlarda ise kocam kendini işlerine vermiş, artık seks hayatımız git gide durmuştu. Her ikimiz de işlerin yoğunluğu ve yorgunluğundan artık haftada anca 1-2 kez sikişiyorduk. Benim azgınlık dönemlerimde ise vibratör veya kocam ile kendimi az da olsa tatmin edebiliyordum. Bir ara bende porno merakı başladı. Artık kendimi boşaltırken tutku haline gelen porno filmler bana dahada zevk veriyor, onların yaptığı sekse özeniyordum.
Bir akşam yine porno filme dalmış, kocaman yaraklı iki adamın bir kadını sikmesi beni çıldırtmış, ben de vibratörümü amıma sokmuş git gel yapıyordum. Tam o esnada kocam evden içeri girdi. Ben istifimi hiç bozmadan vibratörümle oynamaya devam ettim. Kocam anlamsızca yüzüme baktı. Ne yapıyor dercesine, bir filme bir de bana bakıyordu. Ne yapıyorsun canım? dedi. Ben de, Ne yaptığımı görmüyor musun? Bu kadın gibi sikilmek, iki erkek arasında tost olmak istiyorum! diyerek kendimi kastım ve titreye titreye boşaldım. Kocam önce şaşkın şaşkın bana baktı, sonra şaşkınlığını üzerinden atıp soyundu, ben nefes nefese kalmışken, direk amcığımdan gelen suları yalamaya başladı. Beni yavaş yavaş kıvama getirdi, sonra usulca yarrağını amımdan içeri kaydırarak dudaklarıma yapıştı...
Ben yan gözle yine porno filme bakarken, kocam, Tost olmak istiyorsun, öyle mi? diye sordu. Ben de nasıl olsa seks anında söylediğim birşey düşüncesi ve azgınlık ile, Evet! dedim. Sonra kocam dahada hızlandı ve Tekrarla! diyerek bağırdı. Ben de, İki kişi beni siksin istiyorum! diyerek avazım çıktığı kadar bağırdım. Kocam bu durumda deliler gibi gidip geliyor, bir taraftan göğüslerimi yalamaya çalışıyor, diğer taraftan ellerini vucudumda dolandırıyordu. Bu halde iken ikimiz de aynı anda boşaldık. Kocam zor bela üzerimden yana sıyrılıp dinlenmeye çekildi. Ben de çok yorulmuştum. Eskisi gibi çok iyi sikmişti beni. Aradan bir saat geçmesine rağmen ikimizde birbirimizle hiç konuşmamıştık. Sonra bana doğru dönüp, sert memelerimi avuçlamaya başladı. Sonra beni öpmeye ve yavaşça vücuduma dokunmaya başladı. Ben de karşılığını vermeye başlamış, seksi seksi bakışlar, öpücükler kondurmaya başlamıştım...
Demek iki kişi ha? diye sordu. Evet, iki kişi, evet, evet! dedim. Ve seks esnasında sürekli tekrarladım bunu, Artık önü alınmaz bir istek girdi içime canım, iki kişi istiyorum! dedim. Kocam da bir ara kulağıma, Hayatım istiyorsan ayarla, ben de seni sikilirken izlemek istiyorum! deyince, ben yine kasılarak boşaldım. Boşalır boşalmaz da kocamı boşaltmak adına, Beni kimin sikmesini istersin? diye sorular sormaya başladım. Kocam da, Kimi istiyorsun, sen söyle! dedi. Kocama işyeri ile ilgili konuşurken Murat beyin yakışıklılığından bahsetmiştim, ve o anda aklıma ismi geldi, Murat bey vardı ya, hani yakışıklı, o olur mu? dedim. Kocam da Tamam olur! Muratı bu yatağa getirip kendini siktireceğine, benim de sizi izleyeceğime söz ver! dedi. Ben söz verdiğim an, kocam bağırarak boşaldı. Sonra ter kan içinde yanıma uzandı ve direkt, Muratı ne zaman getireceksin? diye sordu. En kısa zamanda! diyerek yüzüne baktım. Şaşkındım, acaba şaka mı, yada uçuk fantazi mi diye alamaya çalışıyordum. Kocam ise gayet ciddi bir şekilde, Peki ya Murat işyerindeki arkadaşlarına anlatırsa? diye sorular sormaya başlayınca, ciddiyetini anladım. İçimi heyecan kaplamıştı. Murat Bey ile karşılaştığımda sadece 'Merhaba' diyordum, başka da bir samimiyetim yoktu. Nasıl ayarlarım diye düşünmeye başlarken o yorgunlukla uyuyup kalmışım.
Aradan birkaç gün geçti. Artık Murat beyi görünce daha da bir samimiyet göstermeye çalışıyor ve gözlerimi önüne dikiyor, acaba siki büyük mü diye düşünüyordum. Bir gün kocam birkaç günlüğüne şehirdışına gitti. Ben de hergün Murat beye kendimi gösterip, selamlaşıp, samimi olmaya çalışıyordum. Kantinde öğlen yemeği yerken tesadüf aynı masaya oturduk. Ben de bunu fırsat bilip konuşmaya başladım, Bilgisayar alacağım, siz anlar mısınız? dedim. Bu arada bilgisayarın onun ilgi alanlarından biri olduğunu öğrenmiş, yavaş yavaş samimiyeti artırmıştım. Hatta akşam iş çıkışı nöbette olmadığını, beraber gidip bilgisayar bakabileceğimizi söylemişti. Ben de kabul ettim. Akşam iş çıkışında Murat bey yanıma geldi, beraber bir AVM ye gidip bilgisayarlara baktık. Sonrasında bir çay içip ayrıldık.
Bir iki gün sonra Murat beye, Bilgisayarı aldım! dedim. Biraz konuştuk, bana Facebook adresini falan verdi, sonra ayrıldık. Akşam kocamı telefonla arayıp, Murat beyi Facebookdan ekleyeyim mi? diye sordum. Kocamın onayı ile ekledim. Tesadüf olacak ki, online olduğunu görüp, iletişime geçtim. Biraz havadan sudan muhabbetten sonra, sohbet koyulaşmış ve ben olayı dönderip evirip çevirip seks konusuna getirmiştim. Murat beye, Tüm vücudum yanıyor, benim bir doktora ihtiyacım var! Doktorum olurmusun? dedim. O da, Olurum, hadi bana gel! dedi. Ben de, Kocam evde değil, sen gel, beni evimde tedavi et! dedim. Adresimi aldı ve kısa zamanda eve geldi...
İçeri girer girmez etrafa bakınıp, Kocan nerede? diye sordu. Kocam şehirdışında! deyip, Murat beyin tedirginliğini rahatlattıktan sonra, Beni yatağımda tedav et! diyerek alıp yatakodasına götürdüm. Yatağa oturdu. Ben de yanına oturdum ve, Tedaviye başla! diyerek dudaklarına öpücük kondurdum. Murat bey bir anda ayağa kalkıp hızlı bir şekilde beni soydu. Sonra da kendisi soyundu ve beni öpmeye başladı. Yarrağı dimdik olmuştu. Kocamınkiyle aynı, belki az biraz daha büyüktü. Hemen yarağını ağzıma aldım. Biraz emip sömürdükten sonra yatağa yattım ve bacaklarımı ayırdım. Yarrağını amıma dayayıp tek hamlede kökledi ve sikmeye başladı. Zevkten dört köşe olmuştum. O gece sabaha kadar seviştik ve sikiştik, hiç uyumadık. Sabah erkenden işyerimize gittik. Artık her öğlen beraber oturuyor konuşuyorduk.
Birkaç gün sonra, akşam kocam eve geldi. Hemen kocamı soyundurdum ve öpüşmeye başladık. Sonra yatağa girip, sevişmeye devam ettik. Tam bana soktuğu an, kulağına, Murat beye siktirdim kendimi! Hem de bu yatakta! Yarağı da seninkinden az daha büyük! dedim. Kocam azgın bir boğaya döndü, siktikçe sikiyordu. Nasıl başladınız? Neler yaptınız? diye sorular sorarken, birden böğürerek boşaldı. Amımdan çıktıktan sonra, yanıma uzandı ve bir ara, Sana inanmıyorum! dedi. Ben hiç istifimi bozmadım, olanları tüm detayıyla anlattım. Ben anlatırken kocamın siki yeniden kalktı ve amıma geçirdi. Kocama Murat beyin beni sikerken iltifatlarından bahsederken elimi telefona attım ve kocam beni sikerken Murat beyi aradım. Sesini hoparlöre verip, Beni özledin mi hayatım? Ben senin yarrağını feci özledim! dedim. Murat bey de, Davet etmeni bekliyorum, seni özleyip özlemediğimi o zaman göreceksin! dedi. Ben de, O zaman hemen gel, yatakta seni bekliyorum, amım vıcık vıcık! dedim. Murat bey de, Hemen geliyorum aşkım! deyip kapadı.
Kocam kıpkırmızı olmuş, yarrağı amımın içinde bir anda sönmüş, şaşkınlıkla bana bakıyordu. Kocamı üstümden itekleyerek kaldırdım, Artık yeter, sevgilim geliyor, biraz da onunla ilgileneceğim! dedim ve kocama, yatak odasının karşısında bulunan banyoya geçip, beni sikişirken izlemek isteyip istemediğini sordum. Çok şaşkın bir halde idi. Anlamsızca bakıyordu. Yada dışarı çık! dedim. İlk önce itiraz edecek gibi oldu, ama hemen önüne eğilerek ağzımla yarrağını iyice büyüttüm. Sonra, Hadi bakalım, gerisi sonra! dedim. Şaşkınlığını üzerinden atmadan yatak odasının kapısını söktürdüm. Kocamı hemen banyoya sokup, kapıyı kapattım...
Murat bey de çok geçmeden gelmişti. İçeri davet ettim. Yatak odasına geçer geçmez, Kapı nerede? diye sordu. Ben de altının sürttüğünü, marangozların yarın getireceğini söyleyip geçiştirdim. Hemen soyundu bir taraftan iltifatlar ediyor, diğer taraftan beni öpüyor, elimi de yarrağına çekip okşamamı istiyordu. Tam o esnada yatak odasından dışarı baktım. Kocam banyo kapısını aralamış başını uzatmış bizi izliyordu. Murat bey kocamı görürse ne olur diye çok korktum. Ama bir taraftanda kocamın gözü önünde sikilecek olmam ayrı bir heyecen veriyordu. Murat bey tüm vucudumu dili ile yokladı. Ben inliyor, bir taraftan da kocama bakıyordum. Kocam yarrağını eline almış, canlı porno izliyor gibiydi. Murat bey kısa süre sonra yarrağını amıma sokacağı an, Ohhhhh! Sok aşkım kocaman yarrağını! diye bağırdım. Murat bey kudurmuş gibi sikiyor, beni havalara uçuruyordu. Kocamın bizi izlediğini bildiğim için dahada bir zevk ile kasıla kasıla boşaldım. Murat bey ise hiç dur durak bilmeden devam etti sikmeye, beni birkez daha orgazm ettikten sonra kendi de boşaldı. Nöbetten geldiğini ve yorgun olduğunu, gitmesi gerektiğini söyleyerek, dudaklarımı öperek giyindi.
Ben Murat beyi kapıya kadar uğurladıktan sonra, o gece sabaha kadar kocam ile seviştik ve sikiştik. Şimdi de fantazimiz, benim en kısa zamanda Murat beyi ikna edip, kocam ile beraber beni sikmesi :))

3 Ayda 7 cm Penis Geliştirme - Erken Boşalma ve Ereksiyon Problemine Son

V-Pills
Sikişirken Kocam Beni İzliyor

Selam 31 ci arkadaşlar. Adım Kenan, Gaziantepin bakir ilçelerinden birinde, vasat bir evlilik hayatı sürerken, aniden karşıma çıkan, eski bir Lise arkadaşım olan Özlem ile yaşadığım bir anımı paylaşmak istedim. Liseyi bitirmiş, evlenmeyi planlarken, peşimden koşan Özlemin meğer benle yuva kurma hayalleri varmışta yıllar sonra öğrendim. Ama o zamanlar ben adeta salak gibi, benim için yanan bu ateşten habersiz, elde çitilemekten bir hal olurdum. Dediğim gibi, Liseyi bitirdikten sonra aradan yıllar geçmiş, ben de, o da evlenmişiz, çoluk çocuğa karışmışız. Hayat monotonlaşmış giderken rastlantı buya, bir mağazada karşılaştık Özlemle. Tabi eskiden selamımız muhabbetimiz vardı. Bana gülümseyerek, Merhaba! dedi. Ayaküstü kısa bir muhabbetten sonra, evlendiğini, nerde oturduğunu falan anlattı (Oturduğu binada da tesadüfen benim bir piç arkadaşım oturuyordu). Özlemle sohbetimiz güzeldi, yine de etraftan dikkat çekmesin diye hemen ayrıldım ordan. Ama aklım Özlemde kaldı. Evlilik ona yaramış, taş gibi kalçalar, kalın dudaklar, işveli bakış, derken tam sikilmelik bir afet olmuş. Bu arada Özlemin boyu 1.65 falan ve hafif balıketli, ama muhteşem denecek kadar bakımlı bir afet...
Bir gün dayanamadım, piç arkadaşımı arayarak, Özlemin evine yolladım. O da Özleme, benim görüşmek istediğimi, dolayısıyla tlefon numarasını istediğimi söylemiş ve almış. Adeta liseli aşıklar gibi heyecanla, Alo. dedim. Ama Özlemde o ne ses, ne işve! Ertesi günü, kocası işe gidince beni evine davet etti. Ne ile karşılaşacağımı bilmesem de, adeta ayaklarım kendiliğinden gitti. Kısa bir hoşbeşten ve bir bardak çaydan sonra, malum yılların hasreti var, öpüşmek için eğildiğimde, beni iterek, Böyle birşeye hazır değilim, buraya bunun için mi geldin? muhabbetlerine başlayınca, ben sinirlendim, kalkıp evi terkettim. Arkamdan, Dur, gitme! v.s dediyse de dönmedim...
Israrlı telefonlarına dayanamadım ve yumdum gözümü, açtım ağzımı, Ulan salak, onca riske çay içmek için mi katlandık? Madem bir bok olmayacaksa niye evine çağırıyorsun beni? diye fırçaladım. Bu yalvar yakar derken, 2 gün sonra seni çağıracam, gelirmisin? dedi. Ben de hem kudurduğum için, hemde sinirimi çıkarmak için, Bakarız! dedim. Tabi bu arada mesajlaşıp, telefonda da görüşüyoruz. O an korktuğunu, böyle birşeyi aslında planlamadığını, sadece geçmişin hatırına benimle yanyana oturmak istediğini anlattı. Ben de buluşma riske girmesin diye, Hı hı, tamam, OK! v.s diyorum.
2 gün sonra beni çağırıp, evine vardığımda, üstünde beyaz sıfırkol keten gömlek, tek düğmeyle sarmış memelerini, sütyen yok, altta vücuduna yapışmış kumaş pantolonla açtı kapıyı. Kapıyı kapatır kapatmaz hemen yumuldu dudaklarıma, ama nefes alamıyorum nerdeyse. Gömleğinin düğmesini açtığımda, uçları sertleşmiş, çocuk emzirmiş bir kadında olmayacak kadar dik, beyaz ve taş gibi memeleri ağzıma alıp emerken, bir yandan da kendi üzerimdeki elbiseleri çıkarıyordum. Onun daha sadece üstü çıplakken, ben çırılçıplaktım. Pantolonunu indirdiğinde altına külot da giymemişti. Bacaklarının arasında şeftali gibi duran amcığını avuçladığımda, amcık ıslaktı, hemde işemişcesine ıslak. Bir ara parmağımla amcığının deliğini yokladım, ama parmağım zor giriyordu. Yanlışlıkla parmağımı götüne mi sokmaya çalışıyorum diye kontrol ettim, ama yok değil, göt deliği boştu. Dayanamadım, Kızım kocan seni hiç mi sikmiyor, amın çok dar, çocuk nasıl çıktı bu amcıktan? diye sordum. Kocasıyla aylardır sikişmediğini, zaten sikişse de çocuk pipisi gibi olduğundan pek birşey hissetmediğini ve doğumu sezeryanla yaptığını söylediğinde, daha da kudurdum. Daha önce belki yüzlerce farklı am sikmiştim, ama daha yeni ergenliğe giren kızlarda bile amcık bundan daha geniştir.
Yatak odasına geçtiğimizde, Özlem o anki zevk ve orospuluğuyla, yarağımı bir posta ağzına alıp boşalttı beni, ama o ne biçim yalamaktı öyle, adeta otomatik sağım makinası mübarek. Taşaklarımı okşuyor, götdeliğimi arada bir yokluyor, çıldırmak işten bile değil. Özlemi karyolasına uzattım ve ben de onun amcığını yaladım, hem de sanki aylardır am görmemişim gibi. Özlem kudurmuş gibi inliyordu, Kızım sessiz ol, mahalle başımıza toplanacak! dedim. Kim gelirse gelsin, umurumda değil, hadi sik beni! dedi. Pozisyonumu aldım ve o dar amcığına girmeye çalışıyorum, ama sanki 16 yaşındaki bir kız sikiyormuşum gibi, bekaretini bozuyormuşum gibi bağırıyor. Zorlaya zorlaya, amını dağıta dağıta, sonunda girdim içine, ama sikim kopacak gibi. Bacakları kısa olmasına rağmen belime dolamış, adeta komple vücudumu bebek gibi amından içine alacakmış gibi kendine çekiyordu beni. Tabi o arada ben habire pompalıyorum. Daha 3 dakika olmadan kedi eniği gibi inleyerek boşaldı. Ama ben halen gitgeldeydim, bana yılan gibi sarıldı ve Yere uzan! dedi. Ben de sikim o dar amcıktan çıkarmadan yere uzandım, o da üstüme ata biner gibi, oturup kalkarken amının suları bacaklarıma, ordanda halıya akıyor ve ben sadece denileni yapıyordum.
Bilmem kaçıncı orgazmını olduktan sonra, benim de boşaldığımı anlayınca üstümden kalktı. Ben bitti diye düşünürken, amcığının suyu ve döle bulaşmış sikimi birden ağzına aldı, emmeye başladı. Yarağımı tekrar taş gibi yaptıktan sonra elimden tutup kaldırdı ve yatağın kenarına yüzünü yapıştırıp, arkasını bana domaldı ve beni arkasına çekti. Ben arkasından amına sokmaya çalışırken, elini arkaya attı ve yarrağımı tutup kendi eliyle göt deliğine fırça çekmeye başladı. İnanamıyordum bu nasıl bir sikilme arzusuydu böyle. Daha amına zor alıyorsun, götüne nasıl alacaksın? dediğimde, Sen sikmene bak! deyip, sikim götünün mor deliğinin ağzındayken kendini bana doğru bastırıp, Girsene! dedi. Benim de canıma minnet, götüne yavaş yavaş girerken, Özlem dudağını ısırıp, saçını başını sallıyor ve Hadi, hadi! diyerek tempo tutuyordu. Bir anda nasıl olduğunu anlamadan, Pfloooop! diye ses çıkmasıyla başı içine girdi. Özlem de böğüre böğüre götünü geriye iterek kalanını aldı götüne. Yarrağım adeta kırılacak gibiydi. Ben yarağımı milim milim geri çıkarıken, Çıkmaaaaa! diye bağırdı. Biraz sonra götünü ileri geri hareket ettirdiğinde, anladım ki pompalamam gerekiyordu ve aynen öyle yaptım. Fakat anca birkaç kez pompalayabildim ve dayanmadım, içine boşaldım...
Özlem yatağa, ben de sikim halen götünde bir şekilde Özlemin üstüne yığıldım. 1-2 dakika sonra doğrulup sikimi götünden çıkardığımda, Özlem yerinden kalkamayacak kadar yorulduğunu söyledi. Kucağıma aldım ve beraber duşa girdik. Özlemi güzelce yıkayıp, kendim de yıkandıktan sonra, banyodan çıkmadan, son bir posta daha o daracık amcığından sikip, içine boşaldım, öyle çıktık...
Özlemle sikişmelerimiz yıllarca devam etti. Ama hayatımda bu kadar bakımlı ve seksten çok hoşlanan bir kadını porno filmlerinde bile seyretmedim. Şimdi ise uzun zamandır görüşmüyoruz, ancak o öpüşmesi, o yarak yalaması, o daracık amcığı ve götü aklıma geldikçe çıldırıyorum!

3 Ayda 7 cm Penis Geliştirme - Erken Boşalma ve Ereksiyon Problemine Son

V-Pills
Evli Bayan Arkadaşım Götünü Zorla Bana Siktirdi

Merhaba arkadaşlar. Bu başımdan geçen ve bundan bir yıl önce yaşanan olayı ne zamandır yazmak istiyorum ama cesaret edemedim, şimdi yazıyorum. Adım Uğur, 25 yaşındayım, 1.89 boyunda, çevrem tarafından yakışıklı bulunan, esmer biriyim. Ankara da bir şirkette çalışıyorum. Sakin bir apartmanda oturuyorum, zaten üst kattaki daire boş, epeydir satılık. Bekar olduğum için pek maddi sıkıntım olmuyor. Geçen sene Mart ayının sonlarına doğru, memleketim İzmir den Annem aradı ve Ayhan amcan geliyor, onları karşıla! dedi. Sıkılarak, Tamam. dedim. Annemle konuşmalarımızda amcamın evlendiğini duydum. Ayhan amcamı tanımlarsam, 1.76 boyunda, göbekli ve seyrek saçlı biridir. Çoğu akrabam sevmez kendisini, onun hakkında herkes Sonradan görme! derler. Ben ise amcamı en son Lise dönemimde görmüştüm.
Tatil olduğu için uzun yattım ve ertesi gün Saat 18:00 gibi uyandım. Daha amcamların gelmesine vakit vardı. Duşumu aldım ve kot pantolon ve gömlek giyerek çıktım. Arabama atladım ve karşılamaya gidiyordum, ama o arada da düşünüyordum, amcam orta yaşın üstünde biriydi ve büyük ihtimalle evlendiği kadın da 50 nin üstündedir falan diye düşünüyordum. Terminale vardım ve beklemeye başladım. İzmir otobüslerinden birinden Ayhan amcam indi ve ben direkt tanıdım, hemen yanına gidip, Hoş geldin Amca! dedim, birbirimize sarıldık. Muavin Valizleri verirken, amcamla ayak üstü biraz muhabbet ettik. Ben, Amca evlenmişsin, hayırlı olsun da, yengem nerede? diye sordum. Amcam da gülerek, Yengenin işleri var, yarın gelecek! dedi. İçimden (Kadıncağız senden ayrı kalmak için iş çıkartıyordur kendine!) diye geçirdim. Neyse, valizi aldık ve arabama bindik.
Arabada amcamın hiç çenesi susmak bilmedi, bir iş kurduğunu ve zengin olduğunu söyledi. Hakikaten de görgüsüz biriydi. Çenesinden biran önce kurtulmak için arabayı son sürat sürüyordum eve. Evime girince amcama, Kusura bakma Amca ortalık dağınık biraz, bekar evi işte ne yaparsın... dedim. Birşey olmaz oğlum, iki sene öncesine kadar biz de böyleydik! dedi. Biraz oturduk, çay kahve ve sohbetten sonra, amcam sırıtarak cebinden bir anahtar çıkarıp gösterdi ve yukarıdaki boş katı satın aldığını, artık burada olduğunu, temelli geldiğini söyledi. Başımdan aşağıya kaynar sular dökülmüştü, ben birkaç gün kalırlar giderler diye düşünürken, temelli gelmişlerdi. (Eşeğin sevmediği ot burnunun dibinde bitermiş!). Moralim bozulmuştu, ama belli etmedim ve mecburen, Çok iyi etmişsin amca, çok sevindim! dedim. O gün amcam benim yatağımda, ben de salonda uyudum...
Ertesi gün kalktım, duşumu aldım ve yine aynı tarz a yakın birşeyler giydim. Belki amcamın evlendiği kadının bana göre kızı falan vardır diye aklımdan binbir türlü şey geçiriyordum. Yarım saat sonra amcam kalktığında beni görünce, Vaay ne yakışıklı olmuşsun yeğenim! dedi ve güldü. Ben de öylesine bir gülüş atarak, Hadi sen de hazırlan da terminale gidelim, yengemin gelmesine az kaldı! dedim. Amcam ise, Benim emlakçıyla görüşmem gerekiyor, Kızılaydan işyeri satın alıyorum, sen git al yengeni, o seni tanır büyük ihtimalle, senin resimlerini göstermiştim. dedi. Tamam! deyip çıktım evden...
Terminale gittim ve beklemeye başladım. O arada etrafı seyrediyordum, arabaya yaslanmıştım. Artık nasıl daldıysam, arkadan bir kadın geldi ve bana seslenerek, Özür dilerim, Uğur bey sizmisiniz? dedi. Gerçekten çok hoş bir bayandı. Büyük ihtimalle bir yer sormaya gelmiştir diye düşündüm, ama öyle olsa adımı nereden bilecekti? Kendimi toparladım ve Evet benim, buyrun? dedim. Kadın kendini tanıttı, meğer Ayhan amcamın karısıymış! Ev şokundan sonra ikinci şoku yaşadım. İçimden (Ohaa lan, çüş artık! Odun gibi amcamın evlendiği karıya bak! Olamaz!) dedim. Ben şoku atlattıktan sonra, Hoşgeldin yenge! dedim ve tokalaştık, yanaktan öpüştük. Valizini alıp bagaja koydum. Kendisi de arabada arkaya oturdu. Utangaçtı, ama muhabbet etmekten çekinmiyordu. Yengem beyaz tenli, uzun boylu, sarışın ve mavi gözlü bir kadındı. Kalçaları gayet dolgun ve yuvarlak göğüsleri de dik, ama çok büyük sayılmasada, çok küçük değildi. Ankara o dönemlerde yine biraz soğuk olduğundan üstünde kaban vardı ve sadece bu kadar görebilmiştim. Ama arabada kabanı çıkartınca gerçekten buzdağının görünmeyen kısmı gibi güzelliğini fark ettim. Eve gelene kadar muhabbet ettik, yaşlarımız aynı olunca muhabbet de güzel oluyor. 24 yaşında olduğunu ve adının Aslı olduğunu öğrendim. Yengem benim kafa dengim bir hatundu, maçlara ve konserlere gitmeye bayıldığını söyledi.
Bu konuşmalarla eve vardık ve bir süre oturduk beraber. Fark etmiştim ki, önceden bir erkekle aynı yerde pek kalmamış, resmen beni her seferinde süzüyordu. Biz çaylarımızı içerken amcam da emlakçıyla işini halletmiş ve eve geldi. Hep beraber sohbete başladık. Ama yengem amcama hep, Hı hı , Evet yada Hayır diyerek kısa kesip geçiştiriyordu ve çoğunlukla benle muhabbet ediyordu. Yatana kadar muhabbet ettik. Yatma vakti gelince, ben odamı onlara verdiğim için, Ayhan amcam yengemin kolunu çıkarırcasına asılarak, Geç bakalım yatak odasına! dedi ve odama gittiler. Ben de salondaki kanepede uzandım ve son iki günde yaşadıklarımı düşünüyordum. Bir ara içerden sesler gelmeye başladı. Ama sesler Ayhan amcamdan geliyordu, galiba yengem zevk almıyordu, nede olsa 25 yaş farkı var aralarında. Doğrusu yengeme üzülmüştüm. Bu düşüncelerle uyumuşum...
Sabah beni yengem uyandırdı. Kahvaltı hazır, hadi kalk uykucu! diyerek. Kafamı kaldırıp, Hani amcam daha kalkmamış, biraz daha yatayım... dedim. Yengem de, Amcan çoktan gitti, işleri varmış! Hadi kalk! deyip, yastıkla şakasına vurarak beni kaldırmaya çalışıyordu. Ben kalkmak istemeyince, beni gıdıklamaya falan başladı. Ben de kolundan tutarak yatağıma yatırdım ve kendim kalktım. Sonra yengemi kucaklayarak, kucağımda masaya kadar götürdüm. Yengem biryandan beni gıdıklamaya devam ediyor, biryandan da kahkahalarla gülüyordu. Ardından, neşeli bir şekilde beraber kahvaltımızı yaptıktan sonra, Ankarada birkaç akrabam var, onları ziyarete gitmek istiyorum, beni götürürmüsün? Amcana söyledim, belki bir iki gün kalabiliriz diye, o da izin verdi. İşin yoksa ve eğer istersen sen de kalırsın? dedi ve ben de kabul ettim. Hazırlandık çıktık...
İlk başta teyzesine gittik. Teyzesi yatalak bir hastaydı, ama yine de huzur doluydu. İçeriye ilk girdiğimizde kapıyı (yengemin kuzeni olduğunu sonradan öğrendiğim) Elif açmıştı. Elif yengemle uzun bir selamlaşmadan sonra, bana elini uzatarak, Hoş geldin Enişte! dedi (Elif beni yengemin kocası sanmıştı). Bir anlık duraksamadan sonra yengemle ben gülmeye başladık. Sonunda yengem durumu anlattı ve Elif biraz utanır gibi oldu. Orada bir gece kalmıştık. Yengemin kuzeni Elif 16 yaşındaymış ve Liseye gidiyormuş. Kısa sürede arkadaş gibi olmuştuk Elifle. Gerçekten harikaydı, uzun boylu, esmer bir kızdı. Yengemin kocası olmadığımı öğrendiği andan itibaren Elif gözlerini bana dikmişti. Yengem de sanki özellikle balkonda olsun mutfakta olsun Elifle beni yalnız bırakıyordu. Elif te her fırsatta yanıma sokuluyor, nelerden hoşlandığımı, ne tür müzik dinlediğimi, sevgilimin olup olmadığını falan soruyor, birşeyler anlatırken sürekli elime koluma dokunuyor, nerdeyse ağzımın içine girecek kadar yakınlaşıyor, resmen yazılıyordu bana. Hani ortam müsait olsa hemen altıma yatacak, o denli yani...
Sabah kahvaltıdan sonra çıktık. Arabada yengeme, Senle beni karı koca sandılar! dedim ve güldüm. Yengem de güldükten sonra, Doğru, ama yaşlarımız aynı, o yüzden öyle sanmaları normal, keşke orada hiç bozuntuya vermeden seni kocam olarak gösterseydim, zaten teyzemlerle çok görüşmüyoruz! dedi, ama ciddiydi. Ben gülmeyince, yengem kıvırmak için güldü. Ama artık çok geçti, sanki bir mesaj verir gibiydi ve ardından benden birşeyler bekledi, ama birşey bulamayınca şakaya vurdu. Böylece 3-4 gün yengemin yıllardır görmediği akrabalarını dolaştık. Ve gittiğimiz her yerde, bizi karı koca sandılar.
Artık yengemle eve dönmüştük. Yukarıdaki kattan sesler geliyordu. Benim eve daha girmeden, önce yukarıya çıktık ve amcam evi 4 günde halletmişti. Gerçekten parası boldu, aldığı eşyalardan belli oluyordu. O gün yukarıya yerleşip, orda yaşamaya başladılar. Ogünden sonra ben pek yukarıya çıkmadım. Ama yengem tek kalınca üzülüyor gibiydi, beni her fırsatta davet ediyordu. Bir keresinde onlara yemeğe gittiğimde, amcam bana, Sık sık gel oğlum, akşam yemeklerini bizde yersin, bekar adamsın! dedi. Benden cevap gelmeyince gülerek, Bekar adamsın tabii, evine giren kız çok olur! Anladııım, ondan gelmek istemiyorsun, hınzır seniii! dedi. Masada ondan başka kimse gülmese de, kendi esprisine kendi güldü...
Amcamı para çok bozmuştu, her gece eve, sabaha karşı saat 3-4 gibi, zil zurna sarhoş geliyordu. Bir keresinde amcam işine gittikten sonra, yengem ağlayarak bana geldi ve dertleşmeye başladık. Yengem, Bu adamın hali ne olacak Uğur? Kaç haftadır eve sarhoş geliyor, bir kez takip ettim, pavyona gidiyor hep, pavyondan karılarla çıkıp otellere gidiyor, daha evdekini halledemeden dışarıya dikti gözünü namussuz, yaptığı şerefsizlik yetmiyormuş gibi, bir de gelip beni dövüyor! dedi ve pencerelere baktıktan sonra sırtını açarak morlukları gösterdi. Hayvan herif, hergün kemerle dövüyor! dedikten sonra benden tepki bekledi, ama ben ne diyeceğimi bilmiyordum, şok olmuştum doğrusu. Bu tepkisizliğim üzerine, Seni sıktım, pardon! dedi ve kalkıp gitmek istedi. Ben de kalkarken elinden tuttum ve yanıma oturtup, Yok ya ne sıkması? Evdekini halledemiyor dedin... Yenge yanlış anlama, ama açarmısın bunu biraz? dedim, tabii amacım farklıydı...
Yengem de anlattı. Amcam yatakta birşey yapamıyormuş, Zar zor kaldırıyor, onda da 2-3 dakika ya sikiyor ya sikmiyor, hemen boşalıyor, ve ben bu sikişten birşey anlamıyorum! dedi. Yengemin bukadar açık konuşmasına hem şaşırmıştım, hem de sevinmitim. Yengeme sarılarak, sırtını sıvazlayıp, Üzülme yenge, bir hal çaresi bulunur elbet! diye teselli etmeye çalıştım. Yengem de yanaklarını yanaklarıma yapıştırıp, Daha gencim, ne olacak benim halim? diyerek, bana iyice sarıldı. Saçlarının ve parfümünün kokusu, bana sarılması, yanağını yanağıma dokundurması sikimi kaldırmıştı. Elimi sırtından beline, ordan da poposuna doğru kaydırıp, poposunu usulca okşamaya başladım. Çok riskli birşeydi bu yaptığım, ya hedefime ulaşacaktım, ya da tokatı yeyip rezil olacaktım, belki birdaha asla memlekete dönemeyecektim. Ama herşeye rağmen bunu yapmaktan kendimi alıkoyamıyordum.
Yengem yanağını yanağımdan çekip, bir süre yüzüme baktı ve ardından dudaklarıma yapıştı. Yengemle koltukta öpüşmeye başladık, ama ne öpüşme! Büyük bir olasılıkla yengem uzun zamandır adam gibi seks yapmamıştı. Yengem sanki aklımdan geçenleri okur gibi, öpüşmeyi kesip, Amcandan önce kimseyle ilişkim olmadı, ama amcan sadece kızlığımı alabildi, onun dışında doğru dürüst beceremedi beni, ilk sen olacaksın! dedi. Ben bunu duyunca öyle bir azdım ki, yengemi deli gibi öpmeye başladım. Gerçekten ikimiz de alev gibi yanıyorduk. En sonunda ellerimi o dik göğüslerine attım. Benim ilk değildi, ben bu işi iyi biliyordum. Evde normalde eşofman tişörtle gezdiğimden çıkarmam kolay oldu. Yengemin de üzerinde tişörtü vardı ve südyen giymemişti, sertleşmiş uçları tişörtten belli oluyordu. Yengemi sırt üstü yatırdım, ama sırtının ağrısından pek yatamıyordu. Tişörtünü çıkarıp göğüslerini öpüp yalamaya başladım. İki memesi arasında kafamı çeviriyor, bir onu öpüp yalıyor emiyordum, bir diğerini yalıyordum. Boşta kalan göğsünü ise elimle yoğuruyor, uçlarını eziyordum. Bazen de dil darbeleri atarak, yengemi daha da azdırıyordum...
Altımdaki eşofmanı ve donumu çıkartınca, yengem hemen yarrağımı ağzına aldı. Çok iyi yalamasada, bence güzel yalıyordu. Bu arada ben 6 aydır ilişkiye giremediğimden, çok dayanamadım ve yengemin ağzına yüzüne boşaldım. Midesi kalkmadan döllerimin hepsini yutması beni şaşırttı. Sikim inmemişti daha, yengem de ara vermeden yalamaya devam etti. Çok iştahlı yalıyordu, ağzıyla çoğunlukla sikimin gövdesine kadar gidip gelsede, arada köküne kadar alıyor ve 10 saniye falan bekliyor, nefessiz kalınca çıkarıyordu. Gerçekten profesyonel porno starları gibiydi ve arada taşaklarımı ağzına alıyordu. En son yengemi kucakladım ve yatak odasına götürdüm. Yatağıma nazikçe bıraktığım gibi altındaki eşofmanı bir hamlede çıkarttım. İçinde dantelli kırmızı bir külot vardı ve onu çıkartmadan amını yalamaya başladım. 5 dakika yaladıktan sonra, sikimi külotunun üstünden amına sürtmeye başladım. Yengem altımda çıldırıyordu, Hadi sok lütfen aşkım! diye çığlık atıyordu.
Ben yukarıya kayarak, kazık gibi olan sikimi yine ağzına verdim. Yine çılgınlar gibi yalamaya başladı. Ama bu sefer daha uzun yalamaya başladı. Ben de saçlarını toplayıp, başını iyice kendime doğru çekiyordum. Sonra sikimi ağzından kurtarıp göğüslerinin arasında koyup git gel yapmaya başladım. Bu da onu iyice azdırıyordu. Aşağı kaydığımda, külodu sırıl sıklamdı, kim bilir kaç kez orgazm olmuştu. Külodunu çıkarıp kenara fırlattıktan sonra amına yumuldum ve yalamaya başladım. Mis gibi bir amı vardı. Amının içlerini yaladıkça daha çok inliyordu. Ben amını yalarken parmağımı da ağzına verdim, deliler gibi yalıyordu. 15 dakika kadar yalayarak, 2 kez daha Orgazm ettikten sonra, Artık sok! Yalvartma beni! diye inlemeye başladı. Sikimi amının girişine dayadım, ama iyice yalvartacaktım. Sikimi yukarı aşağıya doğru hareket ettiriyordum, arada amının üstüne çarptırıyordum, fakat asla sokmuyordum. Yengem içine almak için kıvranıyordu resmen. En son benim de dayanacak halim kalmadı ve içine sokmaya başladım...
İki senedir amcamla evli olmasına rağmen yengemin amı daracıktı, sanki ilk defa benimle sikişiyordu. Ben yavaş yavaş amına sokarak, sikim gövdesine kadar girince, biraz bekledim. Köklemeden önce biraz git gel yaptım ve iyice alıştıktan sonra kökledim ve tam anlamıyla sokup çıkara çıkara amını sikmeye başladım. Gerçekten sıcacık amı vardı. Yengem bu arada inleyerek titreyerek Orgazm oluyordu. Bu da beni daha çok alevlendiriyordu ve daha hızlanıyordum. Sonunda ben de geleceğimi anlayınca amından çıkarıp ağzına verdim ve boşaldım...
Biraz dinlendikten sonra, yengeme bir posta daha kayacaktım, ama o sırada yengemin telefonu çaldı. Arayan amcamdı, akşama eve erken geleceğini, akşam yemeğine yengemden Biber Dolması yapmasını söylüyordu. Yengem, Tamam! deyip, telefonu kapadıktan sonra bana, Görüyorsun değil mi? Sanki lokantaya sipariş veriyor şerefsiz! diye söylenerek, hemen apar topar giyinip, dudağıma öpücük kondurdu ve sikimi biraz yalayıp gitti. Ben de o anın zevkiyle uyumuşum...
Yaklaşık 2 saat uykudan sonra uyandım ve kalktım. Geldiğinde amcamın suratını görmemek ve günün kalanını dışarda geçirmek için evden çıktım. Önce biryerlerde birşeyler yedim, karnımı doyurdum, sonra sinemaya gittim, sinemadan çıkışta pasajdaki dükkanları falan gezdim, kendime yeni bir bilgisayar baktım. Sonra saat 22:00 gibi eve geldim, yorulduğum için hemen yattım. Hemen uyuyup, yengemle yaptığımız muhteşem sikişmemizin hayaliyle güzel rüyalar görmek istiyordum...
3 Ayda 7 cm Penis Geliştirme - Erken Boşalma ve Ereksiyon Problemine Son

V-Pills
Zengin Amcamın Muhteşem Karısını Mutlu Ettim

KAMAGRA JEL

UZUN GECELERİN ZEVKİNE VARIN

KADINLAR BÜYÜK SEVER

KADINLAR BÜYÜK SEVER
PARTNERİNİZİ ŞAŞIRTIN