Download

Komşumun Koca Yarraklı Kocasına Sikildim

Gönderen admin 28 Mayıs 2012 Pazartesi



Slm. Adım Alev, 32 yaşındayım, 1.72 boyunda ve 88-60-92 ölçülerinde, sarışın, mavi gözlü ve kapalı bir bayanım. Burda yazılanlar gibi bir olay da 3 ay önce benim başıma geldi ve sizlerle paylaşmaya karar verdim. Evliyim ve kocamla da çok mutlu bir hayatımız var. Taaki bu anlatacaklarıma kadar seks hayatımız da çok iyi gidiyor diye biliyordum. Kocam Samet, iri yapili birisidir. Hayatımda kocamdan başkasıyla beraber olmadığım için, seks konusunda fazla birşey bilmezdim. Kocamla seksin dışında, seks hakkındaki bildiklerim sadece kadınlar arasındaki sohbetlerden duyduklarımdı.

Bir gece kocamla yatmaya hazırlanmıştık ki, yan daireye yeni taşınan ailenin yatak odasınıdan garip garip sesler gelmeye başladı. Yatakodalarımız bitişik ve duvarlar biraz incedir. Ben kocama, “Ne oluyor acaba?” dedim. O da, “Yat uyu lan karı, adamı delirtme şimdi!” dedi. Ben anlam veremedim, fakat sesler devam ediyor ve ben uyuyamıyordum. Sabah oldu kocam işe gidecekti ve duşa girmeye hazırlanıyordu. Ben de kalkıp kahvaltı hazırlayım dedim, ama kocam, “Boşver kahvaltıyı!” diyerek, ben daha yataktan çıkmadan, hemen beni domalttı ve 2 dakikada sikti, sonra duşa girdi. Ben de boşalıyordum, ama kocam hemen işini bitiren biriydi. Başka birşey bilmediğim için mutluydum. Bilirsiniz, kapalı olmamdan dolayı da pek kimseyle konuşamıyordum bu konuları.

Kocam işe gitti. Ben de yeni taşınan komşulara hoşgeldiniz ziyaretine gidecektim. Saat 11 gibi yan dairenin kapısını çaldım, kapıyı komşum Leyla hanım (üzerinde sabahlıkla) açtı. “Müsaitseniz size hoş geldinize gelmek istiyorum.” dedim. Leyla hanım da, “Kocam birazdan gidecek, 10 dakika sonra gelebilirsiniz.” dedi. “Birazdan görüşürüz!” deyip evime geçtim. Sabah Kek Poğaça falan yapmıştım, onları tepsiye koydum ve 10 dakika sonra tekrar gittim, kapıyı çaldım. Levent’miş kocasının ismi, o açtı kapıyı, “Buyrun girin, ben çıkıyorum!” dedi ve gitti. Levent bey 1.90 boylarında, esmer, kalıplı ve karizmatik bir adamdı. Neyse ben Leyla ile oturdum, çay kahve, sohbet muhabbet falan derken, merakımdan işte, dün gece gelen sesleri sordum...

Leyla, “Çok mu ses geldi, rahatsız mı ettik sizi? Leventle sevişiyorduk!” dedi. Ben utanmıştım, “Kusura bakma, bilmiyordum...” dedim. Leyla da, “Yok canım, biz alıştık artık, her taşındığımız apartmanda bu konudan dolayı insanları rahatsız ediyoruz zaten!” dedi. Ben de, “Neden ki?” dedim. Leyla da anlatmaya başladı, Leventin fantazi dolu bir adam olduğunu, sikinin çok büyük ve kalın olduğunu, sikişmeye doymadığını, hergün sikse bıkmadığını ve her seferinde 1 saatten fazla sürdüğünü falan anlattı. Ben gözlerim faltaşı gibi açık, şaşkın bir şekilde Leylayı dinliyordum. O gün Leyla ile seks ağırlıklı 3-4 saat sohbet ettik, ayrıldım evime döndüm.

Akşam oldu, kocam işten geldi ve yatmaya hazırlandık. Yandan tekrar sesler gelmeye başladı. Ben seslerden uyuyamıyordum. Olanları düşünürken amımın sulandığını farketim ve kocama belli etmeden kendimi okşayarak boşaldım. Kocam sabaha kadar horlayarak uyudu. Bense 3 defa boşaldım, çünkü Levent Leylayı 2 saat aralıksız sikti.

Sabah kocam gittikten sonra hazırlandım ve kapının deliğinden Leventin evden çıkışını takip ettim. Levent tam çıkarken ben de çıktım. “Merhaba!” falan derken asansöre beraber bindik. Apartmandan çıkınca ben az ilerdeki durakta minibüs beklerken Levent arabasıyla yanaştı ve “Gideceğiniz yere bırakayım isterseniz?” dedi. Ben, “Sağol.” falan deyip teklifini geri çevirdim. Aslında adamı merak ediyordum ve Leylanın yerinde olmayı çok istiyordum. Ama nasıl olcaktı bu iş? Tekrar apartmana döndükten sonra Leylaya gittim ve “Ailecek görüşelim.” dedim ve onları akşama yemeğe çağırdım. Geldiler. Kocamla Levent iyi anlaşmaya başlamışlardı. Ev hali olduğundan benim üzerimde hafiften darca bir pantolon, bir bluz ve başörtüm vardı. O akşam Leventin de beni farkettiğini ve kaçamak bakışlarla beni süzdüğünü farkettim.

3 gün sonra yine Levent çıkmadan çıktım ve durakta minibüs beklemeye başladım. Leventle beraber Leyla da çıkmıştı. Arabayla durdular ve Leyla bana, “Gel canım, Levent seni de bıraksın gideceğin yere kadar.” dedi. Ben de kabul ettim. Zaten arabada Leyla da vardı, kimse şüpelenmezdi. Neyse, Leyla gideceği yere geldi ve arabadan indi. Ordan biraz uzaklaştıktan sonra Levent bana, “Öne gel istersen!” dedi ve durdurdu arabayı. Ben de geçtim öne. Levent hoş sohbet bir adamdı, bir kadına nasıl davranılcağını çok iyi biliyordu. Sohbet ve gülüşmeler derken, Levent samimiyeti artırmaya başladı ve vites değiştirirken çaktırmadan ellerini bacaklarıma değdirmeye falan başladı. Ve ben de işin farkındaydım. Yüzüm Levente doğru dönüktü ve sırtımı kapıya yaslamıştım, bacağımı da vitese yaklaştırmıştım, konuşarak gidiyorduk...

Levent bacağıma dokundukça, ben de bacaklarımı aralıyor ve istediğimi belli ediyordum. Levent birden, “Birşeyler içmek istermisin?” dedi. Ben dona kaldım, teklifine şaşırdım, “İşinden kalmayasın?” dedim. “Yok önemli değil, istersen birşeyler içer, biraz eğleniriz!” dedi. Ben de, “Olur!” dedim. 5 yıldızlı bir otele gittik. Resepsiyondakiler ve hemen hemen otelde çalışan herkes tanıyordu Leventi. Herkes, “Hoşgeldiniz Levent bey!” diye hitap ediyordu. Aklıma hemen otele karı kız getirdiği fikri geldi ve dayanamadım, “Oldukça popülersin burada galiba?” dedim. “Yok ya, toplantılarımı hep burda yaparım ben!” dedi.

Neyse en üst kata teras bara çıktık ve deniz manzarası eşliğinde birşeyler içmeye başladık. Levent Viski, ben de sıcak çukulata içiyordum. Yan yana oturuyorduk ve samimiyetimiz biraz daha artmıştı. konuşurken elini omzuma attı ve bir eli de bacağımdaydı. Çok heyecanlıydım. Bana, “İstersen daha rahat bir yere geçelim?” dedi. “Olur!” deyiverdim. Ama kalbim yerinden çıkacaktı. Zaten o otelde herzaman kullandığı bir oda varmış, o odaya geçtik. Daha içeri girer girmez belimden tutup kendine çekti ve yapıştı dudaklarıma. Kendimi salıverdim. Çok güzel öpüşüyordu. Boynuma öpücükler kondurarak kulak memelerimi yalamaya başladı. Elleriyle de beni soyuyor, iltifatlar ediyordu. Kocam hiç konuşmaz işini bitirir uyurdu. Levent beni nazikçe soydu ve üzerimde sadece siyah dantelli iç çamaşırlarımla kaldım. Heyecandan küloduma işeyecektim, Leventten lavaboya gitmek için müsade istedim. O da doğal karşıladı ve “Ben de bu arada Laptoptan E-Maillerime bir bakayım, işlerimle ilgili önemli bir mail bekliyorum!” dedi. Ben banyoya WC’ye girdim, işeyip geldim.

Banyodan çıktığımda Levent masadaki Laptopunun başından kalktı ve “Offff, harikasın bebeğim, seni bugün çok mutlu edeceğim!” diyerek yanıma geldi, saçlarımı da açtı ve beni yatağa yatırdı. Başladı beni yalamaya. Sütyenimi çözdü ve memelerimi ellerine aldı. Memelerimi biraz sıkı fakat nazikçe okşuyordu. Müthiş zevk alıyordum. Uçlarını emmeye başladı, sivrilmişlerdi. Amımın sulanmaya başladığını hissediyordum. Daha külodumu çıkarmadan amımı yalamaya başlamıştı. Amımdan akan sulara hakim olamıyordum. Külodumu yavaşça çıkardı ve amımı deliler gibi yalamaya başladı. Olamazdı böyle bir zevk! Hayatımda kocamdan başka ilk defa başka biriyle sevişiyordum ve adam amımı yalıyordu. Amımın ilk yalanışıydı bu ve daha amımı yalarlen 2 defa boşalmıştım.

Levent soyundu. Sikini gördüğümde büyüklüğünden korkmuştum. Leyla anlatırken abartıyor sanmıyordum, ama harbi büyük ve kalındı. “Yapamam! Alamam bunu içime!” dedim. “Korkma canım, Leyla da gerdek gecesinde ilk gördüğünde alamam demişti, ama şimdi köküne kadar alıyor! Bak gör sen de alırsın!” dedi. Kocamın sikinin yanında canavar gibi duruyordu. Elimi tuttu sikinden kavrattırdı ve “Ağzına al!” dedi. “Olmaz, ben hiç yapmadım, midem bulanır!” dedim. “Kocan hiçmi birşey öğretmedi sana?” dedi. Ben, “Yok!” deyince, Levent kalktı ve TV’yi açtı. Porno kanallarını gezerek, kanalın birini seçti. Filimde kadın adamın sikini emiyordu. Beraber izledik ve ben de kadının yaptıklarını yapmaya başladım. Sonra pozisyon değiştirdik, (Pozisyonun adını sonradan öğrendim!) 69 pozisyonuna geçmiştik! Ben Leventin sikini emerken, Levent te benim amımı yalıyordu.

Sonra Levent beni kucaklayıp pencerenin önüne götürdü ve denize karşı pencereye domaltıp, sikini arkadan amıma geçirdi. O koca sikinin hepsini bir seferde köklemişti. Ben bastım çığlığı, canım çok yanıyordu. Ama köşeye sıkıştırmıştı beni, kımıldayamıyordum bile ve deliler gibi amımı sikmeye başladı. Ben 2 defa daha boşaldım, Ama Levent halen kökleye kökleye sikiyordu. Sonra beni kendine dönderip kucağına aldı ve sikini amıma geçirip kucağında zıplatmaya başladı. Ayaklarım yere değmiyordu, gerçekten çok kuvvetliydi. Ben boynuna sarılmış, çığlıklar içinde orgazm üstüne orgazm olmaya devam ederken, Levent alttan pompalıyordu. 25-30 dakika kadar sikti beni ve bir volkan gibi patladı içime. Siki amımı hava girmeyecek kadar doldurmasına rağmen, amımdan dölleri dışarı taşıyor, göt deliğime süzülerek yere damlıyordu...

Yatağa oturup birer sigara içtik, soluklandık. Sonra Levent tekrardan yalamaya başladı beni. Bitmiştim ve amım sızlıyordu. Ne çabuk siki yeniden sertleşti anlayamadım bile, beni yatakta dörtayak domalttığı gibi arkadan amıma geçirmeye başlamıştı. Beni öyle güzel sikiyordu ki, bitmesini hiç istemiyordum, çünkü hayatımda ilk defa ard arda zincirleme boşalıyordum. Levent ise boşalmak nedir bilmiyordu, kalçalarımı tokatlıyor, saçımdan çekiyor ve kökledikçe köklüyordu. Eğer odayı dinleseler, 3-4 kişi karıyı hunharca sikiyorlar zannederlerdi, ama 1 kişi yapıyordu bunları. Levent bacaklarımı omzuna aldı, bir eliyle göğüslerimi sıkarken, bir eliyle de bızırımı okşuyordu, aynı anda da siki amımda gidip geliyordu. Uyarılacak her yerimi eliyle, ağzıyla, diliyle ve sikiyle uyarıyordu. Sanki bir kişi değil de, 3-4 kişi tarafından sikiliyormuşum gibi, her yerimden zevk alıyordum.

O gün Levent bana 4 posta boşaldı. Bense ne kadar boşaldığımı hatırlamıyorum. Duşumuzu aldıktan sonra Levent beni eve bırakıp tekrar işine gitti. Akşam kocam eve gelene kadar uyudum. Ertesi gün öglen Leyla bana oturmaya geldi. Kısa bir hoşgelin hoşbulduk muhabbetinden sonra, bana gülerek, “Nasıldı dün Levent?” deyince, ben utancımdan kıpkırmızı oldum. Her nekadar inkar etsem de, Leyla zaten olayı biliyormuş. Levent o gün otelde tüm olanları Laptopunun kamerasıyla kaydetmiş ve akşam da Leylayla birlikte izlemişler! Leyla zafer kazanmış gibi pis pis sırıtıyordu yüzüme. Leylanın bu haline şaşırmıştım ve “Kızmadın mı bana?” diye sordum. Verdiği cevaba ise dahada şok oldum, “Kızmadım canım, senle daha ilk tanıştığımız günden beri Leventle birlikte fantazilerimizi süslüyordun!” dedi ve elini elini dizime koydu, hafif hafif okşamaya başladı...

O günden sonra artık her fırsatta Leyla Levent ve ben aynı yatakta birlikte sikişiyoruz. Benim saf kocam da (şimdilik) hiçbir şeyin farkında değil!

0 yorum

Yorum Gönder

KAMAGRA JEL

UZUN GECELERİN ZEVKİNE VARIN

KADINLAR BÜYÜK SEVER

KADINLAR BÜYÜK SEVER
PARTNERİNİZİ ŞAŞIRTIN