Download

Partideki Striptizci Erkekler

Gönderen admin 30 Mayıs 2012 Çarşamba



Slm, ben Aslı, 26 yaşındayım, 54 kiloyum, 1.76 boyundayım. 4 sene mankenlik yaptım, ama şimdi çalışmıyorum. Şuanda anlatacağım, Amerika’da o yaşadığım olayı hatırladıkça bile terliyorum. Daha önce İstanbulda birçok kez sikiştim, ama bu benim Amerikalı biriyle ilk sikişmemdi, hem de bir Striptizciyle!

Çocukluğum Amerikada (Kansasta) geçti. Eskiden babamla annem Amerika’da işçi olarak çalışıyordu. Orda kazandıkları para Türkiyede daha değerli olduğu için, halimiz vaktimiz yerinde. Türkiyeye ailemle dönüş yapınca, orda birlikte büyüdüğüm Amerikalı arkadaşlarımı özlüyordum. Bundan 2 ay önce ordaki en yakın arkadaşım Linda evlendi. Bende tabi ki düğünü için Kansas’a gittim. Orada bizdeki gibi kına falan yok, kızlar kendi aralarında bekarlığa veda partisi yapıyorlar. Ben de hep duyardım, Striptizci çağırdıklarını, ama hiç öyle bir yerde bulunmadım.

Neyse, biz parti için hazırlandık, ben nedimesi olarak Lindalarda kalıyordum. Parti ufak bir bardaydı. Yola çıktık. Tabi üstümüzde 1 karış elbiseler, ayağımızda 5 karış topuklar var :) Bar sıcak bir ortamdı, bol bol içki vardı, etrafımızda da kiralık Striptizciler! Hepsi uzun boylu kaslı güzel vücutlu dar kot partolonlu üstündede paltolu erkekler. Nerdeyse her kıza 1 tane erkek düşüyordu!! Neyse, biz masalarıma geçtik, oturduk tekila-tuz-limon yapıyorduk. Kafalarımız güzel olmaya başlamıştı. Erkekler de masalara gelip dans ediyor, vücutlarını bize elletiyorlardı. Bir tanesi pantolonunun üzerinden sikini bana sürüyordu elleriyle de boynumu ovalıyordu :) 2-3 saat sonra bazılarımız çakırkeyif olduk, bazı kızlar ve arkadaşım Linda da sızmışlardı. Baktım herkes kendi halinde, kurnaz Türk kızı olarak en iri siki olan ve tam karşımda dans eden İtalyan erkeğine benzer olanın yanına gittim, “Beraber dans edelim mi?” dedim. “Emredersiniz patron!” dedi :)

Tuttum kolundan sahnenin önüne çektim ve tüm vücudunu okşadım, arkadan kalçalarımı değdirdim, sikinin iyice kalktığını anladım. Kolumu tuttu, “İsterseniz başka hizmetlerim de var! Ayrıca size özel para almayacağım!” dedi. Ben de memnuniyetle kabul ettim. Beni aldı barın tuvaletine götürdü, kimse kendimi siktirmeye gittiğimin farkına bile varmadı. Sonra öpüşmeye başladık. Bu konuda uzman olduğunu söyleyebilirim. Hem tutkulu, hem sert, hem de duygusal şekilde öpebiliyordu, diliyle öyle şeyler yaptı ki, en iyi French Kiss'imdi benim. Sonra sıra boynuma, kulak mememe ve gögüslerime gedi. Dili pürüzlüydü, vücudumda kaymıyordu, ama dilinin o pürüzlerini göğsümde hissettikçe, o sert elleriyle okşandıkça çıldırıyordum.

Sonunda fermuarını açtı, sikini çıkardı ve beni kalçalarımdan tutup kucağına aldı. Ben de bacaklarımı ona sardım. Sertçe beni duvara bastırarak, sikini amıma soktu. Ben, “Ohh fuck, fuck me babe!” (Sik beni bebeğim!) diye bağırdıkça, o da hızlanıyordu. Resmen porno filmlerdeki o süper erkekler gibiydi. Boynumda sıcak nefesi, elleri belimi ve göbeğimi okşarken sarsılarak boşaldık. Hem de aynı anda. İlk defa benden önce boşalmayan bir erkekle birlikte oluyordum, bu yüzden bırakamazdım, götümü de sikmesini söyledim. Beni deminki gibi sertçe tuvaletin duvarına bastırdı, kollarımı duvara yapıştırdı ve ne bir yağlama, ne de tükürük olmaksızın (sadece amımın sıvılarıyla) götüme geçirdi ve ritmik şekilde götümü sikmeye başladı. Götüme her soktuğunda altımdaki yer kayıyordu sanki. Bu arada elleriyle saçımı toplayıp ensemi ısırıyordu, nefesi tenime o kadar tatlı geliyordu ki, şimdi düşündükçe bile orgazm oluyorum :)

Yarım saat siktikten sonra 2. postayı götüme boşaldı. Sikini temizleyip ağzıma aldım, süt içen kedi gibi taşaklarını yaladım. Bu onun hizmetine karşı bir teşekkürdü. Onu birkez de ağzımla boşalttıktan sonra da üstümüzü düzeltip bara geçtik. Bir de ne göreyim, 2 gün sonra evlenecek olan Linda striptizcilerden birinin sikini okşuyor, diğerine de amını okşatıyor, zevkten kendinden geçmiş, inliyordu! Şu Amerikalılardaki rahatlığa bak! Ben de benimkine teşekkür edip, sarışın bir tane Striptizciyle oynaşmaya gittim, kucağına oturdum, biraz da onla üstün körü seviştim. Ama esmer olanı kadar iyi değildi işinde. Ne derler, Sarışının adı, esmerin tadı! Şahsen bizim Türk erkekleri çok daha iyi sikiyor diye düşünüyorum.

Şuanda yine İstanbuldayım. Umarım bizim ülkede de böyle Striptizciler vardır. Şimdiden çok özledim kendimi işinin ehli birine siktirmeyi :)

0 yorum

Yorum Gönder

KAMAGRA JEL

UZUN GECELERİN ZEVKİNE VARIN

KADINLAR BÜYÜK SEVER

KADINLAR BÜYÜK SEVER
PARTNERİNİZİ ŞAŞIRTIN